A jövő befejeződött, rosszabbul élünk, mint három éve. Már hétértékelőt is tart Bajnai. Az elmúlt hét is megmutatta, hogy az Orbán-kormány gazdaságpolitikája két szóval írható le: rabol és rombol. Erről Bajnai Gordon, az Együtt 2014–Párbeszéd Magyarországért szövetség vezetője beszélt a kormány legutóbbi gazdasági intézkedését értékelve. Szerinte a Fidesz tíz évvel ezelőtti kampányszlogenjének az ellenkezője vált valóra: a jövő befejeződött. Bajnai a miniszterelnök Wall Street Journalnek adott interjújára utalva azt mondta, "Orbán-országgal szemben Magyarországon a helyzet egyre rosszabb. Az államadósság rekordszintre emelkedett – 84 százalékra az első negyedévben –, annak ellenére is, hogy háromezermilliárd forintnyi nyugdíjmegtakarítást "raboltak el" hárommillió polgártól. Ez azt jelenti, hogy milliók majdani nyugdíjából másfél-kéthavi összeg hiányzoni fog. "Úgy tűnt el a pénz, hogy a kormány másik büszkesége, a 3 százalék alatti költségvetési hiány csak úgy tartható, hogy felélték...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Nem hülye a Bajnai Úr !!! Egyszer már kihúzta az országot a szarból...
Most is nagy fába vágta a fejszét, de akit eddig beperelt, sorba meg is nyerte...
Sok embernek más a véleménye...de jobb lenne odafigyelni, ha már Amerika hallgat rá...
Igaz, a mostani kormányt nem érdekli sem Amerika, sem az EU véleménye...
Csak az a jó, amit a diktátor mond, vagy amit csinál !!! A seggnyalók klubja !!!
űrbán
A nyugdíj-megtakarítások, a földek, a szerencsejáték-automaták, trafikok, patikák, energiacégek, futballklubok, a Magyar Nemzeti Bank megszerzése, a teljes magyar költségvetés magánvagyonként való kezelése után a takarékszövetkezetek lenyúlása és a bankszektor ellen indított újabb támadás után nem lehet kérdés senki számára, miről szól a nemzeti együttműködés rendszere. A bankokat sújtó támadás hátterében a teljes pénzpiac fölötti ellenőrzés és a belőle származó haszon megszerzése áll. A propaganda ezúttal is a megmentésről szól: a külföldi bankok kirabolták a magyar népet, ezért magyar bankokra van szükség, amelyek a népet szolgálják és nem a profittermelést. Ahogy a rezsicsökkentés demagóg dumája valójában az energiacégek lenyúlását jelenti. A sok buta ember, aki ezt aláírta, majd fizeti a mostani sokszorosát, ha a cégek nem másnak, hanem Orbánnak és Simicskának termelnek. Akkor is megmondják majd, kit kell utálni a magas rezsi miatt. És a tökhülye büszke magyar ember majd utálja is azt, akire rámutatnak.
űrbán
@hallgatag: A baj az, hogy ráadásul ebben a buta népben esze egyedül a bűnözőknek van. Az Orbán-Simicska maffia ellenzékének agytérfogata egy csiga agytérfogatát nem éri el. Ráadásul ugyanolyan korrupt banda, mint a másik, ezért rájuk nem lehet számítani, mert lapítanak. Szegény Bajnai Gordon, aki nem mer kiszállni Felcsúton egy buszból, mert nem garantálja a rendőrség a biztonságát, aztán állandóan arról beszél, hogy ő nem akarja ezt a maffiát bántani, csak leváltani. Ha valaki hallgatja ennek az embernek a szövegét, a minimális erő is elhagyja a belsejét, és ha volt valami gerince, akkor meg kell tapogatnia, hogy helyén van-e még? A világ legnagyobb állata, aki ilyen emberekre szavaz. Az is hülye, aki meghallgatja, mert megbetegszik tőle. Felcsútra, a maffiafőnök falujába nem lehet akárkinek bemenni? Egy volt magyar miniszterelnök nem teheti be a lábát, mert a verőlegények agyonverik? A rendőrség csak annyit tehet, hogy eltanácsolja, ha nem akar meghalni? Utána ez a szerencsétlen ember arról beszél, hogy ez a maffia leváltható, ezek a bűnözők semmiféle büntetésre nem méltók, Magyarország egy demokrácia? Normális? Ez az ember az ellenzék vezére? Vagy Mesterházy Attila?
űrbán
@hallgatag: Ezért érthető, hogy azok a gazdag emberek, akik nem tartoznak az Orbán-Simicska maffiába, vagy most jönnek rá, hogy nem menti meg őket a lojalitás (mert az itt nem elég), azok nem dobják össze a pénzüket, hogy elzavarják ezt a szemét bandát, hogy visszaállítsák a demokráciát, és börtönbe küldjék ezt a maffiát, mert reménytelen tenni bármit is. Ilyen hülye országot nem lehet megmenteni, olyan buta népen, amely a rezsicsökkentés bejelentésekor nem látja a következő lépést, és nem jön rá, hogy ez a legnagyobb átverés, amelynek a levét ő issza meg, nem lehet segíteni. Olyan emberekért nem érdemes a kisujjukat megmozdítani, akik örülnek, ha a “Csányi is megszívja”, ha a gazdagok szegényebbek lesznek, és ellopják tőlük a pénzüket. Ez a nép, amikor ilyet lát, örül a más baján, és azt mondja, hogy “rohadjanak meg a Csányiék, tökös gyerek az Orbán Viktor”, hogy kisemmizi őket. Nem látja, hogy ennek ő lesz a legnagyobb vesztese, mert Csányi Sándor legfeljebb elrepül a milliárdjaival Barbadosra, és jól teszi, de ő ott fog megdögleni, és a gyerekei éhen halni, ha ennek a rablásnak a végén rájuk dől a kóceráj, mert kivonulnak a bankok, a rák pedig elpusztít mindent.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.