Az Együtt-PM szövetség azt javasolja, hogy a banki különadóból írják le az árfolyamgátban részt vevők gyűjtőszámlán halmozódó tartozásának egy részét.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@coyote3: Ez nem a Fidesz kommunikációja miatt van.
Ha én, mint magánember kölcsönadok 1000 Ft-ot és 3000-et követelek vissza, jogosan csuknak le uzsoratevékenységért. A bankok pontosan ezt csinálják büntetlenül, sőt büntethetetlenül.
Találkoztam már négy-ötszörös összeggel is, amit a bank követel az adóstól "törvényesen".
coyote3
@Horizont: Nem osztom, a véleményem írom le. Mellékesen volt ilyen típusú hitelünk . Én elolvastam az egész szerződést és bizony benne volt, hogy a hitel tartalmaz árfolyam voltozási kockázatot. Ennek fényében és tudatában írtam alá a szerződést. Úgy tűnik Te nem olvastad el a szerződést...
coyote3
@kkalman: Nem 4-5-szörös összeget követelnek vissza. Ez erős csúsztatás. Az árfolyam változásból eredő növekményt számolják fel.
Mellesleg azzal én sem értek egyet, hogy a hitel felvételekor a bankok eladási áron számoltak, a hitel fizetésekor pedig vételin. Ha erre hivatkoztál volna még egyet is értenék...
coyote3
@Horizont: Már bocs cimbora, de idemásolnád, hogy ezügyben kit hülyéztem le? Hátrébb az agarakkal! Nem vitatkoznék veled, mert teljesen felesleges vállalkozás lenne. Neked az a véleményed, nekem meg ez... :)
coyote3
@Horizont: Ebben az ügyben még csak nem is utaltam. Örömmel töltene el, ha az erre való utalást is be tudnád másolni. Köszi.
és ha már ennyire a szíved csücske lettem emiatt a hozzászólásom miatt: Tudod a hiteltörlesztés úgy működik, hogy először a kamatokat fizeted és egy egész kicsi összeg tőkét. és a futamidő előrehaladtával ez a folyamat értelemszerűen megfordul, hisz a kamat elfogy. Ezesetben arról lehet szó, hogy mivel egyrészt nagyot változott az árfolyam, másrészt az eladási árfolyamon számolt a bank. De ehhez ismerni kellene a konkrét számokat. Egy szövegkörnyezetből kiragadott mondat nem fedi az igazságot.
Én most ezzel továbbléptem Cimboráné :) Tedd ezt Te is :)
Dr.luigilongo60
@Horizont: Érdekességként jegyzem meg,2004-ben felvett CHF hitelem volt havi 20 ezer törlesztőrészlete, a mai napig a törlesztőm nem érte el a 30 ezret.
Attól függ, ki milyen szerződést kötött, vannak ,akik csúsztatták a törlesztést, vagyis nem törlesztettek kamatot évekig, csak a tőkét.
A delikvenseket leginkább a hitelközvetítők húzták bele ebbe a szarba és nem a bank.
Elhúzták előttük a szarosmadzagot, azok meg bekapták.
A forint hitel még így sem olcsóbb,csak duma.
Utána kell néha számolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.