Beperelte a BKV-t az a villamosvezető, aki múlt hónapban megütött egy Combino elé lépő terhes nőt. A férfit az incidens után kirúgta a BKV. Ezért fordult munkaügyi bírósághoz – írja a blikk.hu

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodapók
Ha a lelki támasz segít, én nagyon drukkolok a villamosvezetőnek!
gabrella
Ha elüti semmi gond nem lett volna belőle, átment és piroson és úgy járt volna. Az azért mégiscsak jobb lett volna! Na nem a nőnek,hanem a villamosvezetőnek.
Feraj49
A terhesség mentőkörülmény a figyelmetlenségre ? Egyáltalán ismeri , mekkora és milyen eljárások stb.-vel jár egy baleset ? Igy a járművezetője "húzta" a rövidebbet,máris mincs munkája !
lovacka
Bírom azokat az újdonsült árja magyar anyukákat is akik élő torpedóként használják a gyereküket, nyomják ki az útra, megállásra kényszerítve a hatvannal guruló autót, szűk járdán visszafordulásra kényszerítve a gyalogosokat, mert nekik mindent szabad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.