Holnap lejár az a határidő, ameddig a takarék- szövetkezeteknek dönteniük kell arról, hogy eddigi, Takarékbanki részvényeiket leadják-e vagy sem, illetve elfogadnak-e azok helyett új részvényeket. A szektorban nagy a felháborodás, de eddig mindenhol leadták a régi részvényt, mert különben elveszítenék pénzintézeti jogosítványaikat. Orbán Viktor Tusnádfürdőn arról beszélt, hogy a takarékszövetkezeti integráció révén a pénzügyi szektorban ötven százalék felett lesz a nemzeti tulajdoni arány. A szocialista Józsa István ezzel szemben kijelentette, hogy a Simicska-Orbán-Spéder hármasnak az a valódi célja, hogy lenyúlja ezt a banki szektort.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@gabrella: Azért hogy nekik is lehessen valamit lenyúlni? nem má! !
gabrella
@qxy: Tudnál valami jobbat? Mert az,hogy magyar, nekem szimpatikus.Egyébként is nem mindegy,hogy 4 évente nyúlják le, vagy esetleg közben valamelyiknek megszólal a lelkiismerete, legfeljebb összevesznek.
qxy
@gabrella: tudok. Stadler és Klapka ezek vezessék az országot bankokkal együtt . ők a szarból is pénzt csinálnak akik eddig voltak és mind azért járt iskolába hogy a pénzből szart, akkor picsába az összes politikussal.
gabrella
Ez jó! Pénzből szart.De az a gond velük,hogy ők is az államot nyúlták le.Nem?
mátmar
Ezért teszi rá a mocskos kezét a takarékszövetkezetekre!
craven
most lopjatok,mert már nem sokáig lehet!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.