A Fidesz szerint a Gyurcsány-Bajnai-kormány a bűnszervezetben elkövetett korrupció korszaka volt - reagált a kormánypárt az Együtt-PM szövetség társelnökének keddi kijelentésére, miszerint Polt Péter legfőbb ügyész indítson vizsgálatot az "állami korrupciós ügyekben".

"Nokiás dobozokban, színlelt szerződéseken, ingatlanpanamákon, telekcseréken és offshore cégeken keresztül szivattyúzták ki a közpénzeket az országból, titkosszolgálati jegyzőkönyvek bizonyítják, hogy még az alvilágtól is csúszópénzeket fogadtak el" - fogalmaztak az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Hozzátették: nincs a "bukott baloldalon" ma egyetlen politikus sem, aki ne ismerte volna el, hogy tele vannak korrupciós ügyekkel.

Gyurcsány Ferenc elmondta, "azért hagyta ott az MSZP-t, mert ott loptak; Bajnai Gordon szerint meglehetősen korrupt hely volt Magyarország a 2010 előtti időszakban". Mesterházy Attila ugyancsak elismerte, hogy a párttársai korrupciós ügyei hatalmas gondot jelentenek számára - írták a közleményben.

A Fidesz a korrupció elleni harc első lépeseként javasolja, hogy Szabó Tímea "nézzen a főnöke, Bajnai Gordon szemébe, aki maga is elismerte, hogy kormánya korrupt volt".

Szabó Tímea keddi sajtótájékoztatóján a legfőbb ügyész által vizsgálandó ügyek közé sorolta a földpályázatokat, a trafikpályázatokat, illetve a 85-ös út Csornát elkerülő szakaszára kiírt, a Közgép által elnyert közbeszerzést, amely az eredetileg tervezett 17,5 milliárd forintnak csaknem a duplájába kerül.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A Fidesznél aljasabb, gátlástalanabb, korruptabb tolvajkormány
még nem regnált e hazában !
Ilyen vastag bőre a rinocérosznak sincs mint ezeknek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ranger47
@nyanya001: A vezérük akarata szerint: "Sértsetek törvényt,szabályt,én kimentelek benneteket,engem pedig megvédenek a jogászok,oszt jó napot!
ranger47
@Yoda69: Ne aggódj! Az ország döntő többsége tisztességes emberekből áll! Amit át kell élniük ennek a patkány hordának horrorba illő büncselekményei miatt, annak 2014-ben véget fognak vetni.El lesz ez a bitang maffia számoltatva!
ranger47
@Zsuga: És kalasnyikovos jobbikos gyilkosokat pénzelnek!!
ranger47
A Bajnai kormány egyéves "bűnszövetkezetben elkövetett korrupcióit" orban agyba főbe dicsérte,és 2010-be gratulált Bajnainak a "jó válságkezelésért"! Ennyit a fideSS hazug, birkaetető, hazaáruló propagandájáról!!
ranger47
@Zsuga: ...amely "békemenetnek" az élén bayerek,szélesek,simicskák, náci mamelukok menetelnek, Kedves Vezetőjük féltő szeretetének oltalmában!
szablyafűrész
Abból az Orbán Viktor-interjúból, amelyet a Frankfurter Allgemeine Zeitung közölt, feketén-fehéren kiderül, hogy a Bajnai-kormány munkájával kapcsolatos fideszes állításokból az ég világon semmi nem volt igaz..., hacsak a magyar miniszterelnök nem hazudott a tekintélyes német napilapnak, amely lehetőséget azonban az ismert okok miatt el kell vetnünk.

„A válságra adott megkésett válaszként Magyarország két egymás utáni kormánya egy éven belül az alábbi határozatokat hajtotta végre: a nyugdíjasok elveszítettek egyhavi járandóságot, az áfa 20-ról 25 százalékra emelkedett, a nyugdíjkorhatár 62-ről 65 évre nőtt, az államháztartás kiadási oldalát pedig erőteljesen lefaragták. Ezek a lépések összességükben többet tesznek ki, mint amire bármely európai ország vállalkozott – mégpedig sztrájkok és tiltakozások nélkül. Tulajdonképpen ezért kijárna, hogy a külföld kalapot emeljen.”

Teccik érteni ? Az egyik dicsért kormány a Bajnai-kormány !

Valaki mesélje el ezt az agy-rokkant Zsigónak is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.