A múlt hét csütörtökjén meghalt egy beteg a mosonmagyaróvári Karolina Kórház egyik műtőjében. Infarktust kaphatott egy fatális eset nyomán. A rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit. A Kisalföld úgy értesült, múlt csütörtökön a Karolina Kórházban nőgyógyászati műtét közben egy idősebb beteget újra kellett éleszteni. Ám hiába küzdöttek az életéért, a hölgy elhunyt. A szakvélemény szerint talán infarktust kaphatott. Másnap újabb műtét zajlott ugyanott, s a fiatalabb beteg is az előző napihoz hasonló tüneteket mutatott. A műtétet leállították, mivel fölmerült a szakemberekben, hogy talán az „orvosi gázzal" lehet a baj. A Kisalföld úgy tudja, azt vélik, hogy nem az előírások szerint szerelhették föl a fölújított műtőbe vezetett oxigén- és altatógázcsöveket. A főigazgató feljelentést tett.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lbs
Nem szeretnék a műszaki ellenőrök és azoknak a helyében lenni, akik az átvételi eljárásban jóváhagyták a műtő használhatóságát!
Csak remélni lehet, hogy az átadás-átvételi dokumentumokból, mérési jegyzőkönyvekből ki lehet deríteni az igazságot és korrigálni az esetleges hibát.

Az elhunyt személy hozzátartozóinak valakiknek sokat kell majd fizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.