Két részletben árulta a Tiborcz-család azt a birtokot, ahol a következő hetekben Orbán Ráhelnek az esküvőjét tartják majd - írja az Index. A Csabdi határában elterülő Türköspusztáért és a Tiborcz tanyáért összesen 420 millió forintot kértek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

UKKAals
Amit a közvélemény lát az Orbán-vagyonból, az csak a jéghegy csúcsa, márpedig, mint tudjuk, a jéghegy kilenctizede a víz alatt van, nem látható.
UKKAals
"... a tanyaként megnevezett úszómedencés ház egy 70 ezer négyzetméteres telken helyezkedik el. Maga a ház 360 négyzetméteres, a földszinten 60 négyzetméteres nappalival, az emeleten pedig 8 darab 15-20 négyzetméteres szobával, fürdővel - írja az Index.

A Tiborcz-tanya felszereltségéhez „ipari konyha”, borozó és szauna is tartozik. Az épületet eleve panzió kialakítására alkalmas ingatlanként próbálták eladni. A tanyát kiegészíti még egy hétboxos istálló is, amelynek tetőterében szolgálati lakást is kialakítottak - írja a lap.

A 300 millióra taksált birtok két lóistállót, egy 900 négyzetméteres fedett lovardát, és egy kétszer akkora lovaspályát foglal magába, de tartozik hozzá egy 200 négyzetméteres vendégház és egy 230 négyzetméteres lakóház is, valamint egy 5,7 hektáros ősfás liget...
UKKAals
@Horizont: Első nekifutásra én is úgy értettem.

"Azt hallhattuk, hogy a Vezér az öt leggazdagabb magyar egyike,...A vagyon java természetesen nem saját néven szerepel,...az adriai kikötők telekkönyvi tulajdonosát meg Vitézy Tamásnak hívják..." irja a PuPu blogja.

www.nepszava.hu/blog/entries.php?id=6139
Pálinkafőző Rézüst
Tipikus plebejusok..:!! És hogy beszopják ezt az elvtársi fanok, fannék..
UKKAals
Amit a közvélemény lát az Orbán-vagyonból, az csak a jéghegy csúcsa, márpedig, mint tudjuk, a jéghegy kilenctizede a víz alatt van, nem látható.
bakegya
@Horizont: mindíg mondta a nagyapám,a köszöbön túl ne engedjétek,mert aztán már a spejzban találjátok!!!
bakegya
OrbánVitya megvette,mennyiért is?-420millióért?-és miből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.