A sztori röviden annyi, hogy a HVG egy korábbi cikkében leleplezte, hogy egy ingyenes szoftverre és egy maximum 150 dolláros dizájnsablonra épül az a Polgár Portál nevű weboldal, amit Huth cége, a Gerilla Press készít egy Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület nevű szervezet megbízásából. Csakhogy a fideszes politikai alakulat erre közpénzből, pályázaton kapott 10 millió forintot.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A balosok morális lebuktatásában utazó jobbos exújságíró havi egymillióért nem csinál semmit egy kormányimádó nőszervezetnek. Természetesen közpénzből. Huth csúnyán házhoz ment a pofonért.
JAJMÁR
Kíváncsi vagyok, lesz-e egyáltalán valamilyen következménye?
nyanya001
@JAJMÁR: Nem lesz, ez is ellesz sikálva mint a többi aljasságuk !
JAJMÁR
@nyanya001: Össze kellene ezeket gyűjteni, és én a baloldal helyében naponta a fejükre olvasnám, valamelyik szóvivő...
pbalage
már nem is működik a polgarportal.hu , pedig most utánanéznék, hogy mi a fene ez. Szerintem php-ben van, valami framework használatával. Egyébként azért, mert ez van alatta, vagy valami tök más, attól még nem kellene gyűlölni, mert a frameworkok használata ideális megoldás. Általában hibamentes, meg ilyesmi.

Namost, hogy az "eccerüember" is megértse:

1.: az ingyenes szoftver összekeverése a nyílt forráskódúval nem szerencsés.
2.: adok búzát, süssél kenyeret. Építs kemencét, malmot, dagaszd, keverd, stb. (kb a búza az opensource kód, amibe beleköt a cikk.)
3.: kurva jó szerződést kötött az üzemeltetésre. (itt lehet belekötni, ám simán el lehet sikálni, mert az egyszerű embernek csak annyi fogalma van az egészről, hogy "DE CSAK KATTINTANI KELL!")

egyébként meg rühellem a bandát, és nem védeni akarom, csak szakmai szempontból vizsgáltam meg a kérdést.
Macsi
@pbalage: Teljesen igazad van, csak az a baj, hogy a cikk szerint olyan dolgokat is pénzes (kvázi saját) munkaként jelzett, ami ugyebár nem igényel szaktudást (MTI hírek másolása, ingyenes sablon letöltése, felhasználása, honlap gondozása - ami, ha az egy hónappal ezelőtti blogbejegyzést vesszük alapul, nem teljesült) Én is készítettem már néhány szerződést üzemeltetésre, de ilyen kajli mondatokat véletlenül sem tettem volna bele, mert ez messziről bűzlik:D Hogy a Joomla-s sablont saját fejlesztésnek való eladásáról már ne is beszéljünk:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.