Lehet, hogy egy későbbi időpontban mégis megtartja az ózdi közkutak vízkorlátozásának feloldásáért meghirdetett demonstrációt a Roma Magyar Baráti Társaság (RMBT) - közölte a szervezet elnöke az MTI-vel hétfőn.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@Mobil123: A polgi meg elnézte, hogy lopják a drága vizet! Mostanáig.
Mobil123
@tivoli: Egyszer mindenki megfizet mindenért. Hát itt most jött el az egyszer.
tivoli
@Mobil123: Mert a hőségriadó a legalkalmasabb időpont. Majd ő megmutatja a koszos élősködőknek. Vagy kuss, vagy nincs víz.
Mobil123
@tivoli: A csapokból folyik a víz. (nem lett mind teljesen elzárva!) Lehet hogy nem a hőségriadó alatt a legmegfelelőbb időpont erre, de soha nem lesz az és ezt Te is tudod!!
tivoli
@Mobil123: Egyszer ma már idéztem:

- Csak azt csodálom, hogy az emberek itt engedelmesen százszámra meghalnak, és sohasem fordult elő lázongás.
- Nem lehet... lázadás... A hátsó erőd... udvarban... van egy páncélszekrény, amelynek - hihetetlenül bonyolult kombinációs zára van... Nyolc betű és nyolc szám... A páncélszekrényben van a vízcsap...

(Rejtő Jenő: Előretolt helyőrség)

Andrew_s

Ma a cigányok nem kapnak vizet. és holnap?
Mobil123
@tivoli: Értelek Én hidd el!!
Annak idején ,amikor ide költöztem egy pár hónapra rá kiderült, hogy a háznak milliós tartozása van a régi vízszolgáltató felé. Épp az ország másik felébe indultam dolgozni, amikor látom, ki rakták a lépcsőházi ajtóra, hogy a tartozás miatt elzárják a vizet . Tehát ez nem új keletű dolog. ha én nem fizetek nálam is elzárják, de azért ne hogy már azok fizessenek még többet mert a mások sz@rnak fizetni, lopnak, csalnak (és most vízről beszélek kizárólag!!) , és ha csökkentik a szolgáltatás mennyiségét akkor mennek tüntetni.
(Sőt van egy olyan rendelet, törvény fene tudja mi, hogy ha szomszédod nem fizeti ki a vízszámlát akkor megfizettetik veled! ) És bizony ez divat itt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.