A legfrissebb adatok szerint hiába olcsó Magyarország, a turisták mégsem érkeznek olyan intenzitással, ami elvárható lenne! Jól fizető vendégek nem, csak kispénzű turisták, olcsón bulizni vágyó fiatalok jönnek, írja Horváth András, az MSZP képviselője. A kormány azt mondta, nem okoz törést a turizmusban a MALÉV megszűnése, pedig okozott: az általa szállított magasabb kategóriájú szolgáltatást igénybe vevő vendégek eltűntek. Ezt okozta az orbáni szabadságharc. A miniszterelnök hazugságai és populista felszólalásai miatt egész Európa rajtunk röhög, kormányunk diktatórikus törekvései pedig elijesztik a nyugati értelmiséget. Orbán-rezsimje miatt országunk megítélése egyre romlik. Ez a kormány és a Fidesz-KDNP bűne. Orbán propaganda gépezete Magyarországot megpróbálhatja átverni, de a külföldiek, akik kívülről és elfogulatlanul látják, mi zajlik itt, nem átverhetőek. Ez a szezon is bizonyítja, hogy az Orbán-rezsim alkalmatlan, hozzá nem értő pártkatonákkal töltötte fel a szakapparátusokat,...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
,,Jól fizető vendégek nem, csak kispénzű turisták, olcsón bulizni vágyó fiatalok jönnek, írja Horváth András, az MSZP képviselője"
Itt az idő megtanúlni!
Sok kicsi, sokra megy!
Hellcat
Annyi szép hely van itt amit érdemes megnézni pedig, csak ha a külföld fele ez mutatkozik meg, hogy egy megalomán ciánykirály vagdalózik idehaza akkor a kutya se jön erre...
kutya22
persze, még a tér-idő kontinuum is meggörbül ahová orbán lép
nevetséges ez a liberó-baller fröcsögés
kutya22
a propeller hozza a 168 óra sok évtizedes hagyományát
sheriff
@kamazuka: Itt az idő észre venni!! Amihez orban nyúl,abból csak sz@r lesz!!Kivéve persze a slepjét érintő, gazdagító mutyikat!!
kamazuka
@sheriff: Tezsvér!
A számból vetted ki a szót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.