Ami sok, az sok. “Magyarország”: Magyar Sziget vagy; érpataki modell vagy; mikepércsi, gyöngyöspatai modell vagy; rabszolgatartó polgármesterek világa vagy; szotyizó Kedves Vezető pofáját leső szolgalelkű oligarchák világa vagy; elzabrált közmédia világa vagy; közpénzből szponzorált Magyar Hírlap-os, Demokrata-s világ vagy, Echo Tv-vel; második világháborús magyar katonák nemzetvédő harcát dicsőítő világ vagy meg munkaszolgálatosok “hősi áldozatvállalását” díjazó világ…

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Jó lenne, ha most valaki felsorolná a pozitívumokat is. Én gondolkodtam, de ... még gondolkodom. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@Sujkos: Ha ez boldoggá tesz, ám legyen. Ezennel befejeztem a veled való társalgást, mert nem vagyunk egy színvonalon, és egyenlőtlen szinten nem társalgok tovább! Pá kedves.
Sujkos
@mariaberta: Nyugtázom, hogy szerinted sem vagyunk egy színvonalon. Mehetsz az udvarra kapirgálni. :-)
UKKAals
@ranger47: Jó neked, hogy el tudsz igazodni az ilyen fórumokon. De lbs tegnap, 07:05 hozzászólásában vannak tények amiket nem lenne szabad figyelmenkivül hagyni.

Mi a véleményed, hogy Kásler Árpád hivatalosan a rendőrségen is bejelentette a NEMZETGYŰLÉST 2013. augusztus 19-20 napokra.

hir.ma/belfold/devizahitel-ugyek/rendkivuli-kozlemeny-nemzetgyules/124342
UKKAals
@ranger47: lbs -t nagyon hasba rúghattad mert azóta is gyengélkedik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.