Robbanás történt, majd tűz keletkezett a III. kerületben, a Pacsirtamező és Tímár utca sarkán lévő társasházban szerda hajnalban, egy embert kórházba szállítottak, kettőt még keresnek. Az épület lakhatatlanná vált.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ha azt halljátok ,hogy a kővágóőrsi és balatonszepezdi főnyomóvezeték is kilyukadt,akkor azt kell tudni róla hogy a nyomvonal egy vízmosás alján,a hatos szelvényben -a kárpótlás során véletlenül magántulajdonba kiosztogazott útszakasz,műszaki szintig sohasem volt szabványosan temetve,és mindezek ellenére tobb tonnás fa és kőszállítmányozással terhelik télen nyáron.A MEZŐGAZDASÁGI MŰVELÉSŰ TERÜLETEN SE VÍZ SE TŰZVÉDELEM,A MENTŐ TŰZOLTÓ SE JÖN IDE FEL,DE AZ ÖNKORMÁNYZATOK ÉS AZ ÖSSZES KÖZHIVATAL SEM TESZ SEMMIT ÉVTIZEDEK ÓTA.A VEZETÉK ÜZEMELTETÉSE KÉZRŐL KÉZRE VÁNDOROL 99 ÓTA,de karbantartás semmi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.