Jenni hét éve versenytáncol. Német nyelvű iskolába jár, jövőre fog leérettségizni és tervei szerint a diplomája megszerzése után Bécsben telepedne le. Jennifer egy “idegen” nevű magyar ajkú lány, aki németül tanul és idővel egy szebb jövő reményében elhagyná az országot. Ön szerint Jenni magyarnak tekinthető vagy sem?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

genyó kapitány
Jenni egy igazi gold digger alapanyag.
Amikor rájön, hogy a szépséggel önmagában semmire sem megy megtalálja majd a 'szerelmet' egy vállalkozó mecénás személyében.
genyó kapitány
Ha nem lesz annyira szemérmes Jennike nagyívű karriert futhat be az olasz felnőtt filmek világában, ahol kamatoztathatja kiváló nyelvérzékét, aztán 30 éves kiégett drogos luvnyaként nyugdíjba vonulhat valami világvégi tanyán.
Dr. Felipe
Sok szerencsét és kívánom hogy minden álma valósuljon meg de azért mehetne messzebb is ettől a mutyiországtól, ja és dobja el a magyar állampolgárságát mert csak szégyenkezhet külföldön a magyarsága miatt.
vakvillám
Mit lehet erre mondani--magyar az ki annak vallja magát?--és már meg is van a következő lépése---maturál ,és irány Németország.akkor mit is akarunk ettől a csajtól menjen isten ,hírével---és a pénteki napon -sem ő volt a nap szépe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.