Két liberális blogger azon picsog, miért nem juthat ki bárki a Szigetre, aki szeretne. Mikecz Dániel írja az Idea Intézet blogján: "Én is szeretnék kimenni a Szigetre, de nem fogok. Sajnos, nem tudok kifizetni 14 000 forintot egy napijegyért, amelyhez ha még hozzászámoljuk a szigeti szórakozás költségeit, könnyen túlléphetjük a 20 000 forintot. Középiskolásként, fiatal egyetemistaként nem gondoltam, hogy amikor harmincon túl leszek, felső-középosztálybeli mulatság lesz kimenni Szigetre. [...] Tisztában vagyok vele, hogy mindig lesznek jövedelmi, vagyoni különbségek Nyugat- és Kelet-Európa között, és hogy Magyarország versenyképességének egyik kulcsa éppen a jól képzett, olcsó munkaerő. Nem irigylem a bajoroktól a családonkénti két BMW-t, vagy a brit és a Ruhr-vidéki nyugdíjasoktól a spanyolországi nyaralót. Én csak szeretnék kimenni a Szigetre. " Scheiring Gábor meg ezzel kontrázza Mikecz agymenését a saját blogján: "Az, hogy egy generáció élményéve válhatott, hogy nem tud...

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
"Nem irigylem a bajoroktól a családonkénti két BMW-t, vagy a brit és a Ruhr-vidéki nyugdíjasoktól a spanyolországi nyaralót."

hát én igen és még sokan mások! álmodni sem merünk ilyesmiről!
de a 14 ezres napijegy tényleg enyhe túlzás! és még egy pohár sört sem ittál, nem ettél meg egyetlen szendvicset sem. úgy hogy menjen a p..-ba a "Sziget" az idióta köztársaság elnevezésről nem is beszélve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.