Büntetőfeljelentést tesz Csányi Sándor Lázár János ellen - mondta az OTP sajtófőnöke a Nol.hu-nak.

Csányi nemcsak büntetőeljárást kezdeményez Lázár ellen, de polgári pert is indít. Csányi azért orrolt meg Lázárra, amiért tegnap az ország legnagyobb uzsorásának nevezte a bankvezért, majd azt is beszúrta, hogy Csányi a devizahitelesektől megszerzett milliárdjain páváskodik.

Csányi Sándor sem most, sem a jövőben nem kívánja kommentálni Lázár János azon kijelentéseit, amelyek az ő személyét érintik - tette hozzá a sajtófőnök.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Érdekes, hogy pár hete még Lázár zsarolt ki 500 ezer forintot egy vidéki lapból, mert a kommentelők szívesebben látták volna halva, de úgy gondolta neki lehet uzsorásoznia bárkit? Remélem Csányi megfingatja, és nem 500 ezerre... Bár tökéletesen mindegy, úgyis mi fizetjük meg majd ezt is helyette.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vörösfuvalat
@orszagjaro3: Tudod miért 41.40% ra ad pénzt az OTP? Mert bankadó formájában ennek a nagy részét az állam elveszi tőle. Ő is keresni akar az üzleten így hát a 4%-os alapkamat mellett is ennyi a pénz ára. Ha nem tetszik vegyél fel kölcsönt Ausztriában.
Van rá lehetőség.
vidi500
@entero: "Szerintem meg menjünk vissza az őskorig...:-))"
Addig nem érdemes, de a Római Birodalom példájával arra kívántam rámutatni, hová vezet a jelenlegi pénzrendszer.
vidi500
@vörösfuvalat: "Tudod miért 41.40% ra ad pénzt az OTP? Mert bankadó formájában ennek a nagy részét az állam elveszi tőle."
Ne neee! Tudod milyen gazdag lennék ha van 2 millió Ft-om, és 100 milliót adok kölcsön belőle, és 100 milliót fizetnek nekem érte vissza, meg még mellette szedem a 100 millió utáni 44,40%-os kamatot is, és közben panaszkodom, hú de rossz nekem, mert néhány tized %-os bankadót kell fizetnem...
Csodapók
@crow0131: Ehhez még a jelképes engedélyemet sem kell kérnetek,
örülnék neki, ha akár a Centrum Párt, akár más a programjába venné.
Nem is kellene valami nagy dologra gondolni, csak a "normális" öregségi
nyugdíjemelések évenkénti százalékos mértékével megdobni. :)
gabrella
@entero: Az uzsorás kényszeríti az embereket a hitelfelvételre? Nem, csak kihasználja a nyomorult helyzetét. Eltörte kezét, lábát? Nem, csak az életét, a lakását veszi el, mehet az utcára.
crow0131
@Csodapók: Kedves Csodapók. Köszönöm, beletesszük a programba. Szép estét :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.