Valami készül: Magyar Péter szerint Kósáék kikapcsoltatták a teret mutató webkamerát Debrecenben Magyar Péter posztját változtatás nélkül közöljük: Isten éltessen minden édesanyát, nagymamát, dédnagymamát és a leendő anyukákat is! Mindent köszönünk! ❤️❤️❤️ Mi már rengetegen úton vonattal Debrecenbe, ahol megtartjuk az utóbbi évtizedek legnagyobb vidéki politikai rendezvényét és talán a valaha volt legnagyobb anyák napi rendezvényt. Közben az állampárt és Kósa Lali is készül. Éjszakára kikapcsoltatták a teret mutató webkamerát, majd hajnalban suttyomban provokáló táblákat helyeztek el a lámpaoszlopokon adófizetői pénzen egy ideiglenes rendszámú daruskocsi segítségével? Most pedig épp a Katasztrófavédelem helyez ki ideiglenes kammerákat a téren. Vajon mire készülnek? Mi nem félünk, békések vagyunk, de hangosak leszünk, hogy a debreceni nagyurak meghalljanak minket és a Karmelita ablakai is megremegjenek! Lépésről lépésre….???

Forrás: thepost.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
helyes ... debrecen ne támogassa a szektásokat
Géza
Mindig ez a nyomorult liberális-kommunista oldal vinnyog fel elsőnek, hogy őket bántani akarják, de a végén mindig ők bántanak olyanokat, akik nem tetszenek nekik.
Géza
Úgy írjuk, hogy kamera, nem kammera!
KisTehen
@Géza: kamerad akart lenni ... véletlenül elírták a németek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.