"A gyermekek és a szülők nevében" arra kéri Bajnai Gordont a Fidesz, hogy "gyűlöletkeltő politikájával messziről kerülje el az iskolákat, hagyja a pedagógusokat dolgozni".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Erről azokat a pedagógusokat is megkérdezték, akiket hónapok óta hülyítenek a béremeléssel, idén pedig a cafateria helyett felmutatták nekik az egyezményes nemzetközi középső ujjas jelzést? Vagy csak a nevükben pofáznak újfent?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Tudnak szépen kérni?
Ha szépen kérnek, az is úgy hangzik, mint egy cári ukáz.
Gyűlöletkeltésből meg jelesre vizsgáztak az elmúlt 11 év alatt, ellenzékben is, kormányon is. Ezt már nem tudják meg nem történtté tenni, még azzal sem, hogy a pedagógusokat elhalmozzák mindenféle ígérettel, és utána elveszik tőlük a cafeteriát.
mátmar
Gyűlöletkeltő politika? Na persze! A verekedés úgy kezdődött,hogy az a hülye visszaütött.
amaramaistanna
A fityisz ismét megszólítja az IQ 95 alatti népét.Nagyon szomorú,ahogy céltudatosan hülyítik híveiket.
ranger47
A fideSS versenyben van önmagával!Folyamatosan alulmúlja önmagát! Nagy a félelem a háza táján!A megmaradt bírkáit tudja már csak hülyíteni.
kukac50
Ne üzengessenek másik pártoknak,mást sem lehet hallani Tőlük mint mindig valami aljasságot. Nézzenek tükörbe és csak az ország Népének, életének megélhetésének
Javításán dolgozzanak.
Még a külhoni magyarok 300 eurót kapnak nyugdíj kiegészítésként, addig a Magyarországon élő Magyaroknak az öregségi minimálnyugdíj 28500 forint,ezt is ki kellene egészíteni 300 euróval.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.