Hazánkban évente több mint kétszázezren vesznek részt ingyenes mammográfiás vizsgálaton, az egészségbiztosítónak ez több mint egymilliárd forintjába kerül. A szűrés ma a korai stádiumban lévő, jól kezelhető, de még tünetmentes rák kimutatására az egyetlen módszer.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
És ??? Fizetem a biztosísátosam !!! Tehát nincs ingyen!!
szaboria1
@Mobil123: Amikor valami megszelöztetnek mennyibe kerül akkor már tervezik a fizetést érte, lásd a méhnyakrák elleni oltásért is ha elmúlt 14 éves akkor már 90000.-ft kell fizetni.
Mobil123
@szaboria1: Hát szégyelhetik magukat, ha valóban ez lenne a szándékuk!! Ennyit a megelőző szűrésekről! Eddig se nagyon ment az ember el , de akkor senki nem fog menni max. a gazdagok!!
Pálinkafőző Rézüst
Meg kell szüntetni! 3 év és egy új stadion megvan!
csa-csa
@szaboria1: a számból vetted ki! ahogy megláttam a címet azonnal ez jutott eszembe!
lesz itt még 500 (ha nem 1000) ft-os vizitdíj is!!
csa-csa
@Horizont: hogy Gyöngyösről Egerbe vitték a szűrést kellemetlen, fáradságos és drága az utazgatás, de tuti hozzájárult a döntéshez hogy alig mennek el az emberek erre az igen fontos vizsgálatra. Így persze még kevesebben mennek majd.
és drága a vizsgálat? ki a francot érdekel! 45 évig fizetjük a TB-t , ezért ez érdekel a legkevésbé. Már "várom" mikor vezetik be a fizetős "mammo" és egyéb eddig ingyenes szűrővizsgálatokat. Márpedig akkor annyian sem mennek el mint eddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.