Augusztus 1-jétől megváltozott a pénzügyi szervezetekre kivetett tranzakciós illeték mértéke, amelynek áthárítása révén a szerződésekben kikötött díjak, költségek mértéke emelkedhet - hívja fel a figyelmet a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF).

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sujkos
@vakvillám: Októberben pedig jön a második hullám. Az én környékemen nincs saját bankos ATM. A készpénzfelvétel díja pedig október elsejétől 1.07% + 540 Ft, min. 720 Ft lesz. Azaz, 1.000 Ft-nál 720 Ft-ot nyúl le a bank, hála felcsúti vajdának!
Pisti271
Mire a feltételes mód? Áthárítják!
Sujkos
@Pisti271: Hogy megtehetik. A felcsúti vajda törvénnyel nem tiltatja meg nekik. Csak a pofáját járatja a magyarok szabadságharcáról.
Sujkos
Gyáva és sunyi módon úgy vet ki ránk pluszadót, mintha a bankokat szivatná, de nagyon jól tudja, hogy azok azt továbbhárítják ránk,
vakvillám
@Sujkos: Nekem az otp egyszeri felvétel mellett 8 féle kezelési költségekkel már a mult hónapban2963 ft ot számolt fel.Már nem is káromkodom mert elmondtam rájuk az összes"miatyánkot" sajnos.
coyote3
Komolyan hitte valaki is, hogy a multikra kirótt gerinctelen sarcot nem fogják áthárítani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.