Orbán Viktor képe virít a címlapon, vezető cikkben. A cikk írója egész jól felkészült. Megint Magyarországgal foglalkozik a Guardian, ezúttal elég jól felkészült anyagban. Az angol liberális lap vezető anyaga szerint a magyar kormány a törvények szintéjén betartja a demokratikus játékszabályokat, valójában mégis olyan intézkedéseket hoz, amik gyengítik a magyar közélet nyitottságát. A szerző nem Paul Lendvai, sőt, nem is magyar: Ian Traynornak hívják, aki a Guardian brüsszeli tudósítója, és ezt az anyagot Felcsútról küldte.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Jah, ez egy híres kép, sokfelé láttam már. Akkor készült, mikor megmondták neki, hogy vezérem, a Szent Korona sajna nem fér rá arra a nagy fejedre...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
A "Kék fényben" szokott ilyen fejük lenni a bűnözőknek.
A Guardian cikke olvasható valahol magyarul?
csikknorisz
Olvastam a Guardian cikkét, nem túl érdekes. Legalábbis annak, aki valamennyire követi a magyarországi politikai események sajtóját, nem sok újdonságot tartalmaz. De valószínűleg nem olyanoknak szánták ezt az összefoglalót.
csikknorisz
@kkalman: A teljes cikk szerintem nincs meg magyarul, de itt pl. nol.hu/kulfold/hiusag_es_megalomania__a_guardian_orban_viktorrol bővebben idéznek belőle.
világlátó
@kkalman Nagyon helyes hogy körülnéztél és közreadtad ezt a kiegészítést. Lassan eljuthatunk oda, hogy nem is tudjuk szánakozzunk miniszterelnökünk állapota felett, vagy inkább azt vizsgáljuk / de komolyan / kik azok, akik szinte tolják őt felfelé arra a meredek hegyre, amelyen ő egyre jobban érzi magát, ugyanakkor egyre kevésbé képes átlátni az alatta lévő országot és annak valóságos állapotát.Egyszer ez is kiderül, de addig mivé leszünk.A trafik ügy következménye nem csak annyi, hogy sokezer kistrafikos kiesett, a haverok meg elfoglalhatták ezt a busás haszonnal kecsegtető piacot. A hatás ma még beláthatatlan.A korrupció / benne a politikai korrupció, a képmutató hűség felajánlása /a hazai társadalom lelke mélyéig hatol. A szülők hogyan tanítsák, neveljék gyermekeiket becsületre, tisztességre, őszinteségre, egyenességre, gerincességre???
Kár hogy az a bátor fiatalember ide jutott. Bár már kezdeti elképzelései arról szóltak, hogy az országot vezetni feltétlen és oszthatatlan hatalommal lehet. A 20 éves politikai multunk , ami inkább dagonyázás volt, csak megerősítette benne ezt a kezdeti felismerést.
Mégis buknia kell, mert eljön a pillanat, amikor már nem folytatható ez az állapot, a miniszterelnök fizikai és pszichés állapota korlátai az egyre erősödő jellemhibák és a nem éppen kifinomúlt egyéb személyiségjegyek keveredését egy ponton nem lesznek képesek egyensúlyban tartani. A hazai és a nemzetközi mértéktartó médiák egyre pontosabb diagnózisai előbb utóbb felőrlik a tűrőképességet. A holdudvar pedig még nem gyarapodott eléggé.
dömdödöm
Megnyugodhattok ez ilyen fajta Orbáni politika már 90 -ben készen volt . Ez a fickó csak erre várt 20 -21 éven keresztűl hogy előálljon egy ilyen helyzet amikor le lehet csapni gyakorlatilag mindenre . Az emút 8 év mszp -s kormányzás alatt vagy löktek a dolgok előmenetelén egy nagyot vagy kihasználták az mszp szarvashibáját , azt most még nem tudni pontosan mi történt de majd kiderül az is . Ez a fickó ezt 21 éven keresztül és már lehet hogy régebben forralta :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.