Ukrajna védekezésre kényszerül a fronton, csökken a lakossága, a keleti országrész romokban hever. A gazdaságot a légitámadások mellett a munkaerőhiány és az áramkimaradások is sújtják. Zelenszkij – bármi más híján – kizárólag a nemzetközi segítségben bízik, és nem veszi tudomásul, hogy az európai fegyverszállítás és pénzügyi segítség lelassult, és a tengerentúli fogaskerekek sem őrölnek elég gyorsan.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@csak úgy...: .

"A Világbank, az ENSZ, az Európai Bizottság és az ukrán kormány közös, februári tanulmánya 486 milliárd dollárra becsülte a gazdaság helyreállításának teljes költségét"

megbeszélted már az unokáiddal, hogy majd nekik kell kifizetniük
KisTehen
"Az elmúlt évben csak kismértékben változott a front, és akkor sem Ukrajna javára. Keleti szomszédunk tavaly nyáron indított egy nagyszabású, végül teljes kudarccal végződő ellentámadást. Ennek során az ukrán erők visszafoglaltak egy lerombolt, a háború előtt 480 fős falut (Robotine), de a település azóta megint orosz ellenőrzés alá került."
Eladott Ország
A fideszes szennylap szerint... Lapozzunk!
csak úgy....
@KisTehen: a 3 felvonásos elmebeteg ! :) boci,te örültebb mint a szomorú sorsú dán királyfi, hamlet!
KisTehen
"Volodimir Zelenszkij elnök a közelmúltban azt mondta, hogy a támadásokban március vége óta tönkrement országa villamosenergia-termelő kapacitásának a fele.

Ukrajna az Európai Uniótól vásárol energiát, ez azonban nem elég a hiány pótlására. Ezért majdnem mindennap beiktatnak egy tervezett országos áramszünetet a kritikus infrastruktúrák, például kórházak és katonai létesítmények ellátásának védelmében."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.