Öt embert szállítottak kórházba a mentők azt követően, hogy egy autós egy villamosmegállóba hajtott szerda reggel a fővárosban az Örs vezér téren - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-t.

Németh Cecília elmondta, hogy két nő súlyos, további két nő és egy férfi könnyű sérüléseket szenvedett.
Villamosmegállóba hajtott egy autó Budapesten - halott is van

Egy nő a helyszínen elhunyt, rajta már nem tudtak segíteni a mentők - közölte az ügyeletes.

Az autós a Fehér út irányából hajtott az Örs vezér tér felé, amikor járművével a korlátot átszakítva a 3-as villamos megállójába hajtott.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére a megálló körüli területet a rendőrség lezárta. Közutat ugyan nem zártak le, ám a környéken torlódás alakult ki.
Villamosmegállóba hajtott egy autó Budapesten - halott is van

A 3-as, a 62-es és a 62/A villamosok helyett az Örs vezér tér és a Bosnyák tér között pótlóbuszok közlekednek - közölte a BKK.

Villamosmegállóba hajtott egy autó Budapesten - halott is van

Villamosmegállóba hajtott egy autó Budapesten - halott is van

Villamosmegállóba hajtott egy autó Budapesten - halott is van

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@ila51: emléxem amikor c kategóriára oktattak és először beültettek egy teherautóba a volánhoz .
megkérdezte az oktató jól vagy ? jól ülsz kényelmes ? Látsz mindent ?Tükör rendben ? mondtam igen . Asszongya . ez a jármű 4 és fél tonna üresen ,7,5 tonna áruval megrakva .Nagyon legyél mindig észnél mit csinálsz vele mert egy 30 fős ovodáscsoportot másodpercek alatt meg lehet vele ölni a megállóban óvónénistől . :-( Ennek tudatában vezettem le többszázezer kilométert AViA-val , IFÁ- val , MAN el, DAF -al ,A hadseregben rakétaszállító és benzintartályos URAL sofőr voltam
Halszem
A sofőr saját bevallása szerint epilepsziás!

Ki volt az a szemét orvos aki meghosszabbította a jogsiját?!
kkalman
Ha az orvos komolyan veszi a munkaegészségügyet, közlekedés egészségügyet, akkor azt, aki epilepsziás, még egy varrógéphez sem engedi odaülni, nem ám gépjárművet vezetni.
A sofőrnek is lehetett volna annyi önkritikája, ha tudta, hogy epilepsziás, hogy inkább lemond a vezetés élményéről, mert ez a betegség a volán mögött ön és közveszélyes.
A rohamnak nincsenek előjelei, csak jön a roham, és akkor nincs idő félreállni, vagy ahol éppen van a vezető a kocsijával, ott megállni, mert akkor és ott roham van, és nagyon roham.
Az orvost, amelyik megállapította az alkalmasságot, én elővenném, és foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt bíróság elé állítanám.
feri57
Az utcánkban egy idős bácsi kaszálta a füvet a kanyarban, mivel sarok háza volt, egy autó halálra gázolta, de a gyerekei látták és a sofőrt halálra rugdosták és verték,az ügy pikantériája, hogy nem cigányok voltak, érdekes még a sajtó se hozta nyilvánosságra.
lenhardtibolya
Négy gyermek maradt árván, ahogy az édesanyjukat elgázolta ez a talán epilepsziás, talán egyszerűen tehetségtelen autós. A betegek vezetői engedélyét komolyabban kellene átgondolni, és csak olyanoknak adni, akik képesek felelősségteljesen részt venni a közlekedésben. Akinél váratlanul, hirtelen rosszullét következhet be, az ne vezessen!
percsi
Pár évvel ezelőtt egy autó átment a szemközti sávba, majd ott egy oszlopnál landolt. A csattanásra figyeltem fel és az láttam, hogy az autónak nincs sofőrje. Oda mentem és akkor láttam, hogy el volt dőlve a sofőr. Mint kiderült szívrohama volt és meghalt. Lassan haladt, tehát már érezhette, hogy baj van, de megállni már nem volt ideje.

De volt egy ismerősöm, aki balesetet okozott. Nem emlékszik semmire, csak arra, hogy haladt az úton. A kórházban kiderült agydaganata volt, szegény pár hónap múlva, két műtét után meghalt.
Tehát egy balesetet nem csak figyelmetlen, agresszív, tehetségtelen autós okozhatja.

Egy másik oldalon én is azt olvastam, hogy a sofőr azt mondta, hogy epilepsziás rohama volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.