A Népszavának az MSZP szóvivője azt mondta, hogy ha Orbán Viktor eddig nem mentette fel Lázár Jánost az elhangzottak miatt, akkor egyeztették álláspontjukat.

Török Zsolt szerint mindenképpen figyelemreméltó, hogy a miniszterelnök legújabb jobbkeze keményen nekimegy a legnagyobb magyar bank elnök-vezérigazgatójának. Az ellenzéki képviselő valószínűsítette, hogy a verbális támadás összehangolt akció.

A kormány először a kisembereket támadta meg intézkedéseivel: rokkantakat, pedagógusokat, nyugdíjasokat, őket követte a kis- és középvállalkozói réteg, és mostanra ért el a legnagyobbakig: Csányi Sándor és Demján Sándor is célkeresztbe került, utóbbi a takarékszövetkezetek államosítása miatt - mondta Török Zsolt, elismerve, hogy még nem körvonalazódott, mi ennek a konfrontatív politikának a végső célja - véli Török Zsolt.

A Political Capital igazgatója ugyanakkor a Népszavában emlékeztetett rá, hogy Csányi gátja lehet annak, hogy a kormányfő a magyar tulajdonban lévő bankrendszer feletti ellenőrzést magához vonja. Orbán az OTP helyett inkább a Takarékbankot, mint ernyőbankot, az integrált takarékszövetkezeti hálózatot tekinti magáénak. Ehhez partnerre talált a Spéder Zoltán egykori OTP-alelnök érdekeltségéhez tartozó FHB-ban. Ebben az összefüggésben az OTP konkurenssé vált. Krekó Péter arra is felhívta a figyelmet, hogy a miniszterelnök legutóbbi tusnádfürdői beszédében arról beszélt: a magyar nemzeti tőkét is meg kell erősíteni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
orban már mással akar szotyit köpködni mások nyakába!!De csányival pórul jár a hebrencs!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
Itt semmi nem történhet Orbán tudta nélkül. Az alattvalói mentalitás nem jellemző Csányi Sándorra. Ez pedig elfogadhatatlan. Lázárral üzent, itt az idő a lelépésre. Lázár egy senki Csányihoz képest. Ebből kiindúlva önállóan ezt a sértést nem engedhette volna meg magának.A bíróságis eszerint fog eljárni.
Csányi megy, így Lázár a már távozó pénzügyi szakemberbe rúgott egyet.Ez jelzés a többieknek is természetesen.Zdeborsky jól látja az előjeleket. Ebben a magaspolitikai régióban nincs barátság. Az együtt szotyizás a focimeccseken csupán értékelhetelen gesztus, minden baráti elkötelezettség nékül. Megjegyzem ez a viszony fennáll a közvetlen közelében dolgozókkal is csak ők még nem tudják.A hazai pénzvilág nagyágyúi viszont felkészülhetnek a meglepetésekre. Ha a Csányit kikezdték, akkor ők is csomagolhatnak. No de mi lesz a hazai gazdasággal? Én mindenesetre kiveszem az összes megtakarításomat, ami úgy tizenegynéhány ezer forint.
jancsik68
Az un magyar uralkodó elitt fajta ilyen volt mindig.MOKUS -KERÉK:FENT ÉS LENT.Ma én-holnap te.Ma börtönőr,holnap fegyenc.Megéljük még,hogy lélzerjankó és főnöke egy cellában csücsülnek, s emlékeznek a régi szép időkre,amikor együtt lopták meg keresztényi módra a magyar NEMZETET!!
Gyuri Géderről
Végre, egymásnak estek!! Nem szabad megállítani öket. Török Zsolt illetve az MSzP ebben az ügyben, hagyja békén a fideszkdmp - t. Van más, amivel kívülről fel lehet őrölni öket.
Csányi eddlg nyalt, most rá ... a nyelvére.
Pálinkafőző Rézüst
Az mszp ebbe ne dumáljon bele...A "jobbos" politika elkezdte enni a "jobbos" tőkét! (azért az idézőjeles jobbos, mert semmi közük a valódi, klasszikus jobboldahoz!!! Olyan ma Mo.-n nincs sajnos.) Tehát hagyni kell őket nem beledumálni...Lehet itt még a farkasnak is farkasa...Nosza rajta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.