A Nézőpont Intézet felmérése szerint egy most vasárnapi választáson a teljes népesség 32 százaléka szavazna a kormánypártokra. A közvélemény-kutató adatai alapján a Fidesz-KDNP jelenleg 1,8 millió voksot szerezne, de összesen két és fél millióan szimpatizálnak vele. A Nézőpont Intézet az MTI-nek szerdán küldött elemzésében azt írta: egy hatékony mozgósító kampány révén a Fidesz 2014-ben megközelítheti [...]

Forrás: stockportal.hu
Feltöltő: Kovács Barna
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ez már háromnegyed siker, hisz a nézőpont kizárólag a fityesz székházban kutat közvéleményt! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ranger47
@verőce21: Ha kiveszed a kezedet a narancsos biliből mindjárt másképpen látod az "arányokat"! Csak bátran,ne félj,nem fog fájni!!
craven
@ranger47: te egy elfajzott balos vagy? csak mert mindenki szidsz! kivéve furcsányékat! ti már leszerepeltetek ezt soha ne felejtsd el!! ugyanugy mint a vezír!!! nem kell bizonygatnod semmit,ti már bizonyítottatok!! Hazudtok reggel délben meg este! szebb jövőt!
Kovács Barna
Érdekesek ezek a felmérések, mert csak úgy kiválasztunk embereket, de mindegy hogy valaki balos, vagy jobbos, ezt nem lehet előre tudni, de lehet olyan kérdéseket kérdezni, amivel irányba lehet terelni az embereket. de azért ne felejtsük el a fidesz kezébe most sok adu van, több mint választás előtt. Ha most megint nagyon nyernek, akkor már nem csak gyurcsány ellen szavaznak az emberek, hanem valakiért, ezért is lesz ez a választás vizválasztó
pacsni
màr megint ezzel a sz@rstatisztikàval kezdi ez a propeller? màr kezdek arra gondolni, hogy ez az oldal is megakarja utàltatni az embereket egymàssal!
Brother Louie
Nem baj, legyenek csak ebben a tudatban, hogy nyerni fognak.

Mint 2006-ban. Legfeljebb a Nemzet Egérkéje megint felmászik Orbán mögé a szinpadra és elbőgi magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.