A Nézőpont Intézet felmérése szerint egy most vasárnapi választáson a teljes népesség 32 százaléka szavazna a kormánypártokra. A közvélemény-kutató adatai alapján a Fidesz-KDNP jelenleg 1,8 millió voksot szerezne, de összesen két és fél millióan szimpatizálnak vele. A Nézőpont Intézet az MTI-nek szerdán küldött elemzésében azt írta: egy hatékony mozgósító kampány révén a Fidesz 2014-ben megközelítheti [...]

Forrás: stockportal.hu
Feltöltő: Kovács Barna
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ez már háromnegyed siker, hisz a nézőpont kizárólag a fityesz székházban kutat közvéleményt! :-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Ez már háromnegyed siker, hisz a nézőpont kizárólag a fityesz székházban kutat közvéleményt! :-)
Hellcat
Na a nézőpont megint meginterjuolta a fidesz pártházat? :D
hallgatag
Már megint csak a szavazásra jogosult emberek 51 %át kérdezték meg ???
Na, ha a maradék 49 % is elmegy szavazni, föleg az a réteg, akit ez a kormány
földönfutóvá, munkanélkülivé tett ...akkor fog a közvéleménykutató hanyattesni...
craven
na persze...valahogy az én összes ismerősöm a jobbikra szavaz,pedig nem beszéltünk össze!
Hellcat
@craven: Bizony bizony egyre több a jobbikos meg az olyan aki telibeszarja az egész választást...és ezzel persze csak a fidesznek kedveznek, részben ez is volt a céljuk mert az agymosott birka fidesz szavazó az el fog menni ha törik ha szakad.
craven
@Hellcat: nembaj,a sok agyosott is elszegényedik,és rájön,hogy tényleg agymosott lett!!
nusika
Ez a nagy meleg, nem csak keringési, de gondolkodási zavarokat is okozhat!
verőce21
Ha most vasárnap lennének a választások, a Fidesz ismét 2/3-dal nyerne!

Tévedés azt hinni, hogy a bizonytalanok között egész mások az arányok. Mindig ebben reménykedik a gyengébb párt, és mindig hamisnak bizonyult.
vakvillám
Mekkora zamekok lesznek,jövő évben.Lehet fogadni --tétre--helyre--befutóra.--persze agárversenyen!
JAJMÁR
Láttátok és emlékeztek Monty Python Gyalog galopp című filmjére, a fekete lovagra, aki miután párbajban levágták az összes végtagját, döntetlent ajánl? Nos, bármi is történjen jövőre, az összes hű fidesznyik azt kiáltja, siker! Mo. jobban teljesít :)
KollárP
Hátha annyit kell majd fizetni a devhitelemért mint aminnyiért felvettem én is Orbán rajongó leszek, de szerintem még vagyunk így néhányan
ranger47
@lópicigáspár: ...és kinyalható seggeket!! HAHAHA...
ranger47
@Gábor Gábor: Na...Ez máááá közelít!
ranger47
@miazavalami: Biztos,hogy biztos!Mert az eredmány: 3(három)
ranger47
@Hellcat: Fentebb még kutatást írtam aranyér tisztogatást említve ugyan ott.Ezek szerint már megtörtént,és szép lett az eredmény!HEHEHE...
ranger47
@craven: Van mondjuk két-három ismerősöd?
craven
@ranger47: egy irodaházban dolgozom,mindenkit ismerek..csak ott kb 100 ismerősöm-barátom van...
ranger47
@craven: Ja,bocs!Nem tudtam,hogy jobbikos székházban dolgozol!
ranger47
@craven: De rá ám!És arra is ráébrednek a jobbik kebelén,hogy az ugyan úgy megfogja szívatni őket,mint a szélhámos fideSS! És azt sem kell elfelejteni,hogy a jobbik miből lett és főleg,mivé lett!! Arról nem is beszélve,hogy a jobbik a fideSS-nek a seggnyalója!!Csak a parlamentben játssza el az ellenzéki párt /fideSS vezérelt/ szerepét! Sok önkormányzatban van fideSS-jobbikos együtt garázdálkodás!És még valamit, az én környezetemben sok ,nagyon sok baloldali van,és egyik sem kíván sem a jobbikra sem pedig a fideSS-reszavazni! A függetlenek pedig még úgy sem!Hazudozhat itt a 3-4 seggnyaló fideszes kvk.-k bármelyike,semmit sem jelent! 2014-ben a választók fognak dönteni és csak mellesleg jegyzem meg,a választók 75%-át többszörösen átverte,meglopta,sokat közülük kirabolt és mindegyiküket megalázta a fideSScsuhás rabló banda!! /Ebben a jobbik is nyakig benne van!/ Ezek a választók nem fognak a jobbikra szavazni!! És még egy utolsó érv! A jobbik vezére nyiltan,szemrebbenés nélkül a magyar Parlamentben, és ország világ előtt kijelentette,hogy a "jobbik egy nem demokratikus párt!" Nos,én úgy tudom,hogy a magyar polgárok túlnyomóan döntő többsége, demokráciában akar, és fog élni továbbra is!!
ranger47
@verőce21: Ha kiveszed a kezedet a narancsos biliből mindjárt másképpen látod az "arányokat"! Csak bátran,ne félj,nem fog fájni!!
craven
@ranger47: te egy elfajzott balos vagy? csak mert mindenki szidsz! kivéve furcsányékat! ti már leszerepeltetek ezt soha ne felejtsd el!! ugyanugy mint a vezír!!! nem kell bizonygatnod semmit,ti már bizonyítottatok!! Hazudtok reggel délben meg este! szebb jövőt!
Kovács Barna
Érdekesek ezek a felmérések, mert csak úgy kiválasztunk embereket, de mindegy hogy valaki balos, vagy jobbos, ezt nem lehet előre tudni, de lehet olyan kérdéseket kérdezni, amivel irányba lehet terelni az embereket. de azért ne felejtsük el a fidesz kezébe most sok adu van, több mint választás előtt. Ha most megint nagyon nyernek, akkor már nem csak gyurcsány ellen szavaznak az emberek, hanem valakiért, ezért is lesz ez a választás vizválasztó
pacsni
màr megint ezzel a sz@rstatisztikàval kezdi ez a propeller? màr kezdek arra gondolni, hogy ez az oldal is megakarja utàltatni az embereket egymàssal!
Brother Louie
Nem baj, legyenek csak ebben a tudatban, hogy nyerni fognak.

Mint 2006-ban. Legfeljebb a Nemzet Egérkéje megint felmászik Orbán mögé a szinpadra és elbőgi magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.