Minden idők egyik legnagyobb árvize okozta károk elhárítására több mint 466 millió forint lakossági adomány gyűlt össze a Nemzeti Összefogás Vonalán és bankszámláján. A 1357-es Nemzeti Összefogás Vonalán, valamint a Nemzeti Összefogás bankszámláján összegyűlt adományból kizárólag a Tanácsban résztvevő öt karitatív szervezet – Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, a Katolikus Karitász, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Magyar Vöröskereszt – humanitárius jellegű feladatellátása finanszírozható. Mivel az adakozók a 2013-as árvíz okozta károk helyreállítására, valamint a bajbajutottak megsegítésére szánták a felajánlásukat, ezért minden adományt felhasználnak, így nem képződik belőle tartalékalap.

Forrás: lefolyo.hu
Feltöltő: bando
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
És még az a rengeteg plusz amit nem a segélyvonalra adtak az emberek hanem a vöröskeresztnek mondjuk, mert nem akartak oda "adományozni" ahonnan egyszer már a vörösiszapos balhénál eltűnt a pénz elég hamar. Nem vagyok benne hogy ez a 466 millió eredetileg nem volt e monjuk 600 millió...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.