A Fidesz szerint éppen a Gyurcsány-Bajnai-kormány idején történt szabálytalanságok is az okai annak, hogy jelenleg "a fejlesztési források befagyasztásával fenyegeti" Magyarországot az Európai Unió. A nagyobbik kormánypárt csütörtöki közleményében így reagált Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetőjének kijelentéseire, miszerint a jelenlegi kormány alkalmatlanságát jelzi, hogy az Európai Unió 15-ből 13 magyar operatív programot nem finanszíroz. A Fidesz szerint ezzel szemben a Gyurcsány-Bajnai-korszak számláját fizetik ma is az emberek, mert az előző kormányok sodorták veszélybe a hazai fejlesztéseket. "Bajnai Gordon mélyen hallgat arról, hogy az ő kormányzása idején volt a legtöbb törvénytelenség a fejlesztési források felhasználásában" – olvasható a közleményben, amely szerint Bajnai Gordon kormánya az országot megillető fejlesztési források 76 százalékát szabálytalanul költötte el, "offshore lovagok kezére játszotta át és törvénytelenül használta fel".

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
1145 nappal ezelőtt kormányváltás volt. Ez a bajnaiozás már kurvára unalmas.
scandináv
Csakis...mert ők márnint a fidesz tökéletesek és mindent jól csinálnak :d
bretagne
Nyugi, ezt már tudjuk! Az emútnyocév felelős mindenért! Tessék már új lemezt feltenni, mert elkopik a tűűűűű!
coyote3
Talán , ha vennék a fáradtságot és elolvasnák az Unió idevonatkozó ellenőrzési jegyzőkönyveit. Azokban ugyanis az van, hogy a 2010-2013 közti időszakot vizsgálták. Persze azért lesz aki ezt is beveszi.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.