Csaknem százhúsz tűzoltó biztosítja a tűzijátékot Budapesten és a Balaton-parton az augusztus 20-i állami ünnepen – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője pénteken.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Csak nehogy a selejtes ruhákat adják rájuk !
ila51
Csak nehogy a selejtes ruhákat adják rájuk !
Brother Louie
@ila51: Majd kapnak SMS-t, hogy bujjanak át valaki más ruhájába.
Csodapók
@Brother Louie: :)

Én nem szívesen viselném a BM menedzsmentjének a ruháját,
félek, hogy valami gusztustalanság megfertőzne. (olajszőkepintérkecsketartó,
bakondimárciusisemmittevő...)
Vagy a jellemtelenség, gerinctelenség, pénzsóvárság, aljasság nem fertőző?
vakvillám
@ila51: Kedves Ila! nem tom--valójában neved:Amennyiben Ilona lennél --akkor holnap boldog névnapot kívánok,egy szál virággal---És a többi Ilonának is természetesen.Amennyiben, nem ez a neved---jókívánságom-és a virág akkor is jár ,és . marad!:)))
ila51
@vakvillám: Igen Ilona vagyok , mikor angolra jártunk éppen öt Ilona volt , és az egyik fiú adta ezt rám , hogy olyan Ilás vagyok . Köszönöm szépen :) és milyen virág ? mindegyiket szeretem ám...
vakvillám
@ila51: Talán, egy csokor tarka mezei virágot szeretettel.!:))De ,kertem legszebb virágából is szívesen adnék, azt látni kell--ene. lehet hogy írtam már- az Encián a neve.Egy puszival.:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.