Ma 160 ezerrel dolgoznak többen, mint a Gyurcsány-Bajnai-kormány bukásakor, a Dunaferrnél történt leépítések ügyében pedig az államnak csak igen korlátozott eszközei vannak - közölte a Fidesz. Korábban az MSZP-s Török Zsolt azt mondta, a Fidesz csak beszél a munkahelyek védelméről. A Fidesz véleménye szerint a szocialisták kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget és munka helyett segélyre ítéltek egész országrészeket – áll a párt csütörtökön kiadott közleményében, amellyel az MSZP szóvivőjének szavaira reagáltak. A Fidesz közleményében viszont arról írt, hogy a kormányváltás óta folyamatosan nő a foglalkoztatottak száma, nő a fizetések vásárlóereje, béremelési programok indultak a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók számára. A jelenlegi kabinet a fiatalok, a kisgyermekes édesanyák, a nyugdíj előtt állók kezét sem engedi el. A munkahelyvédelmi akció eddig több mint 730 ezer hátrányos helyzetű munkavállaló foglalkoztatását segítette – áll a közleményben.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
A Fidesz kormányzása alatt,meg az elvándorolt fiatalok,és családok duplázódott meg!
Magyarországon esélyt sem kapnak az emberek az élhető élethez!
Közmunka 47 000 ez Orbán bandájának a sikere!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@kukac50: Na és kötelező közmunkásnak lenni?
nyanya001
@entero: Csak hogy tudd, közmunka is alig van !
Csodapók
@entero: Nem, b+!
Éhen is szabad dögleni, családostól!
kukac50
@entero: Ha nincs munkalehetőség akkor mit csináljon?
30 ezres kisvárosban az elmúlt évben 220 vállalkozás szűnt meg.
Gondolj bele ha 2-3 személyt foglalkoztattak is,akkor is sok.munkahely szűnt meg.
Nincsenek gyárak,nincsenek építkezések,semmi.
Egy építési vállalkozó két hete lett öngyilkos a kilátástalan helyzete miatt.
coyote3
Nos ez érdekes megközelítése az adatkezelésnek. A 2012-es év volt az első -jól tudom, hogy ebben az évben már az adócsökkentések, a munkahelyteremtések és a vállalkozásbarát jelenlegi kormány volt hatalmon? - amikor több vállalkozás szünt meg, mint amennyi alakult... Továbbá dicső kormányunk az állásban levők közé számoltatja a KSH-val az országot elhagyókat is. És végül a nagy parasztvakítás. a közmunka. Nos aki nem tudja, hogy a munka lehet lehet olyan, ami előállítja a saját bérét és annak járulékait és lehet közmunka és ezért tapsikol és ezért kampányol, az vagy rémesen sötét, vagy hazudik...
gabrella
Most meg annak a duplának a triplázása történt. Mert az entero-hoz hasonló pénzéhes gazdagoknak semmi nem elég, így még a minimálbért is meg kellett adóztatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.