A devizahitelezés szerinte uzsora, az adósok tönkretétele. Az OTP-nél előkészítik a jogi lépéseket. "Állok bármelyik bíróság elé. Természetesen készen állok arra, hogy a mentelmi jogomról lemondjak, és a bíróság figyelmét is felhívjam arra, hogy a devizahitelezés egyszerűen uzsora, az adósok tönkretétele" – nyilatkozta az Indexnek Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfői sajtótájékoztatóján jelentette ki, hogy „Csányi Sándor az ország első számú uzsorása”, aki a devizahitelesektől szerzett milliárdjaival páváskodik. Az OTP elnök-vezérigazgatója erre szóvivőjén keresztül reagálva közölte, hogy beperli és feljelenti Lázárt. Az Index információi szerint egyébként az eset nem példa nélküli: amikor pár éve egy pénzügyi szolgáltató vezetőit leuzsorásozták, a büntetőbíróság terhelő ítéletet hozott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Ezt a sukár kamu dumát! Hát persze hogy lemond, hiszen az elvtársi parlamenti bizottság meg nem adja ki...Barom néphülyítő!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Illő lenne lemondani Neki minden tisztségéről!
bencemacska
@hallgatag: Hidd el, hogy szünet van a bíróságon. Bár nem mindenütt ugyanakkor kezdenek.

Ps.: Mindenkinek a saját ügye a legfontosabb! Én is kíváncsi vagyok!
hallgatag
@bencemacska: Elhiszem, hogy ilyenkor szabadságoások vannak a hivatalokban is, de...
ez nem egy tyúkper, itt az ország pénzügyi sorsa vár, ezért kiemelt helyen és idöben kell (ene) kezelni...Bár hallottunk már zsigamarcell, gyözike és habonyi ügyekröl. amik fü alatt elrendezödtek ...
bencemacska
@hallgatag: Nem szabadságolások vannak, hanem ítélkezési szünet! Csak pár sürgős ügyet volt kötelező letárgyalni és természetesen ügyelet van!
DR Eric CARTMEN
Majd jövöre lézerdzsoni, ha jön az elszámoltatás!!!
Csodapók
@kukac50: tegnap, 18:05 A politikai elit nem arról híres, hogy
beismerné: aljas gazember, aki a Gulágra való.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.