Csütörtöki sajtótájékoztatóján a Fidesz szóvivője a pedagógusok béremelésére is kitért, ami már csak azért is módfelett meglepő, mert eddig jó okkal hittük úgy, hogy Hoppál Péter tudása csupán két szóra – „gyurcsánybajnai”, illetve „maffiabaloldal” – korlátozódik. De lám, kellő odafigyeléssel betanítható újabb mutatványokra is. Ha így folytatja, jövőre talán már olyat is tud majd mondani, hogy „Petike jó madár! Petike jó madárrrrr!” Ám most ennél sokkal érdekesebb, hogy mit talált mondani a pedagógusok béremeléséről: „(Gyurcsány) Bajnai Gordonnak nem tetszik az emelés, ők 15 százalékos emeléssel lennének elégedettek, szemben a mostani 60 százalékos béremeléssel.” Figyelem, ezt a Fidesz szóvivője mondta! Sajnos nem akadt senki a jelen lévő újságírók között, aki rákiáltott volna: „Mondd még egyszer, szépfiú, és tiéd a címlap!” Vagy éppen felvetette volna. Hiszen eddig úgy tudtuk, nem is akárkitől, magától Balog Zoltántól, hogy szeptember 1-jétől átlagosan 34 százalékkal emelkedik a...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Brother Louie
Ki kell menni a pedagógusoknak az utcára. Ha értelmiséginek tartják magukat, már három éve rá kellett volna jönniük: őket is átverik mind mindenki mást.
soljanka
@Brother Louie: szerintem tudják ők, hogy át vannak verve. Persze van köztük is mutyiszes,de nem számottevő.
Viszont a pedagógus soha nem keresett annyit, hogy felhalmozzon, egyik napról a másikra él.
Az elmúlt három évben ahol csak lehetett mutyiszes igazgatót neveztek ki. Könyen az utcára lehet kerülni, amit nem fog megkockáztatnia pedagógus, mivel a gyerekeinek enni kell adni, netán taníttatni is szeretné őket.

Az én vesszőparipám a manyupos lenyúlás: akkor kellett volna hőzöngeni mindenkinek. De nem. Birka volt majdnem mindenki.
Ezek meg vérszemet kaptak.
A Tündik bündije
Hoppápötyi piszkosul képben van... mint a kormánydroidok általában...
kkalman
Pétert Pécsen sem az eszéért, jelleméért szerették...
Vagy nem is szerették?
sport50
őt nem azért fizetik,hogy igazat mondjon...sőt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.