A botrányos ózdi vízkorlátozás helyszínén a helyiekkel beszélgettünk a kialakult helyzetről. Fotógaléria. A kiindulási helyzet a következő: hétvégén a működő 123 közkútból 62-nél csökkentették a víznyomást, 27-et pedig megszüntettek Ózdon. Utóbbi indoka az volt, hogy azokat a lakosság pazarló módon használja. Mindez évi 12-15 millió forint veszteséget okoz a városi költségvetésben. A Dózsa György úton Harkály Antal azt mondja: ő nem lesz jövőre Fidesz-szavazó. Hat kiskorú gyermeke van, és arról panaszkodik, hogy másfél éve még közmunkát sem kap. Nyolcan élnek 120 ezer forintból, ami a családi pótlékból és a gyesből jön ki. Van saját kútjuk, így csak inni és főzni szoktak a csapvízből. Ennek ellenére nem érti, miért ez a nagy korlátozás, amilyenre korábban soha nem került sor Ózdon.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Úgy jártál,mint az újszülött kismacskák?
Azóta kinyílt a szemed?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@sokanvagyunk: Azt nem lehet mondani most , hogy kicsordult a pohár.
A Tündik bündije
@coyote3: A bugyijába nyúlni csak annak lehet, aki hagyja :-)))
tivoli
@A Tündik bündije: 2 fiú mondja egy lánynak: Akkor most vedd le a bugyidat. Mondja a lány: Nem! Mi az, hogy nem? "2/3, az 2/3.
coyote3
@A Tündik bündije: Ha elöbb le nem húzzák róla :))))
nyanya001
Másfél milliárdot kapott Ózd arra, hogy a vízproblémát rendezzék !
Hol a lé ?
miazavalami
@nyanya001: Hol lenne? Azoknak a zsebét melegíti akiknek biztosan nincsenek problémáik az ivóvíz ellátással és a számlák befizetésével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.