Augusztus 20-án általában azzal jön a szónokok döntő többsége, hogy István legnagyobb érdeme az volt, hogy Európába vezette a magyarokat, mert ha nem vezette volna, úgy járunk, mint az avarok vagy a besenyők, apró betűs történelmi függelékké. Nem így Kövér!

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: wolk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wolk
Patafi Zikus:

"Kövér soha sem az elegáns, kifinomult stílusáról volt híres, de mára már nem csak tahó, hanem ostoba is.
Régóta mondom, hogy nincs az rendben, ha egy busz vezetéséhez kell pszichiátria alkalmassági vizsga, egy ország (egy országgyűlés) vezetéséhez pedig nem... :-("
kkalman
"...magából csinál hülyét, meg persze belőlünk..."
Kikérem magamnak. A saját hülyesége villogtatásával mindenki magából csinál hülyét, és nem másból. Kövérnek nem nehéz hülyét csinálni magából, mert ez már genetikailag kódolva lehet benne.
wolk
"...húzzunk vissza ezer évvel, legyünk keresztények is, meg magyarok is, Koppány is, meg István is, ásó is, meg kapa is.

Mert – ahogy a főnöke mondja – a demokráciának már úgyis befellegzett, és ismét itt a kalandozások kora.

Ha ezt rockoperában énekelné, talán még tapsot is érdemelne, így viszont csak magából csinál hülyét, meg persze belőlünk is."
Dr. Felipe
Én meg azt mondom ha már a fényességes félázsiai népségnek nevezett bennünket akik csak az erőből értenek akkor húzzunk vissza echós szekéren meg hátrafele nyilazva az Etelközbe oszt legyünk megint pogányok 4-5 asszonnyal.
human
@Dr. Felipe: 4-5 asszony? Hol kell aláírni :)
Dr. Felipe
@human: A rezsicsökkentő aláírásgyűjtő ívek legalján egy kis rublikában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.