Dumában nagyon jók voltunk az elmúlt három és fél évben, a megvalósítással adósok vagyunk - ismerte el Lázár János a 2007 és 2013 között Magyarországon elkölthető 8200 milliárd forint uniós fejlesztési pénz felhasználásáról - írja a Blikk.

A lap szerdai számában arról ír, hogy a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, aki augusztustól kormánybiztosként átvette az uniós pénzek megpályáztatásával foglalkozó Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget, keményen kritizálta az NFÜ-t a köztévében.

Lázár úgy látja: az ügynökség lassú, állam az államban, Brüsszel érdekeit képviseli Budapesten, és nem fordítva, aminek az is az oka, hogy a munkatársak a fizetésük több mint felét Brüsszelből kapják.

A politikus a 8200 milliárdról elárulta: bár azt már eldöntöttük, mire költjük el, az érintettekhez még nem jutottak el a pénzek. - Az én legfontosabb kötelességem most az, hogy ebben az esztendőben legalább 1300, kedvezőbb esetben 1500 milliárd eljusson a magyar vállalkozásokhoz, családokhoz meg a közszférába, továbbá elkerüljünk egy 500 milliárdos forrásvesztést - így a kormánybiztos.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Majd jövőre elrugaszkodunk...már 3 éve lassan...csak a pofátok járt végig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodapók
@rugacs: Te el is hiszed, amiket leírsz? Mert akkor nem értem, hogy tudod használni a számítógépet. Segítenek a nővérkék? A BKV-s Eleonórákat nem a kormány dotálta, azt az okos törvényt azonban a fidesz hozta, hogy egy egyetemi tanár nyugdíjba vonulásakor a
2 milla feletti összeget 98%-os adó terhelje. Ma azonban az összes csicska havonta kap
1-2-3-5 milliót úgy, hogy 16%-os adót vonnak le tőle! Gondolkozz, ha tudsz!
Csodapók
"Felelőst keres a százmilliárdos bukásért Lázár János"

A tükörbe nézve sem találta meg?
mátmar
Nézzen bele a saját és a Bólogató Jánosok zsebébe. Meglesz az a pénz! Jó pénz nem vész el csak gazdát cserél!
vigyorgó
Ma még havaj van,de jövőre davaj lesz tolvaj fideszbirkák!
Tootsy
Arrol persze megint egy k@rva szo sincs, hogy hogyan fog eljutni az 1300 - vagy jo esetben 1500 - kisvallalkozohoz ill. kozepvallalkozohoz a love?

Nincs nyilvanos palyaztatas? Ha meg lesz, akkor mar az eredmeny is elore boritekolva van, viszont a nyerok listajat letitkositjak a kovetkezo 90 evre,...:o((

Ennek meg az onkritikaja se az igazi... Csak fentrol mondtak neki, hogy most aztan duhosnek kell lenni, es jol odamondogatni Brusszelnek, mert az nem akarja azt az ezermillio eurot csak ugy a vakvilagba kiszorni az ablakon,... Nahat,mar megint muxik a kettosmerce, meg kulonben is a "ho'ha anyad,... ho'ha anyad' neked, Unio...!...:o(((
Boszi27
@Hellcat: El is rugaszkodtak. A valóságtól alaposan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.