Az ATV Start vendége Ertsey Katalin LMP-s országgyűlési képviselő volt, aki szerint Tétényi Éva lehetne az egyik leghitelesebb ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
@JAJMÁR: Én nem a tétényiről mondtam, hanem a Schiffer csapatról!!
Tétényi tiszteletreméltó, de esélytelen!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodapók
@szaboria1: Meg a kormány aljassága miatt.
Csodapók
@amaramaistanna: "Mit gondolsz?Ennél nagyobb problémái nem lennének egy miniszterelnöknek?"

Egy polgármester, akit a hatalom és a "kollégái" egyaránt gáncsolnak,
közel sincs olyan könnyű helyzetben, mint egy miniszterelnök!
amaramaistanna
@Csodapók: Akkor azt hiszem,hogy nem vagy tisztában se a miniszterelnök,se egy polgármester lehetőségével.Mit kezdene Tétényi a 9 évre bebetonozott fidesznyikekkel,az alkotmánnyal,stb,.stb,Egyébként,ez egy gumicsont,mert semmi lehetősége sincs,hogy miniszterelnök legyen.Az LMP-az is lehet,hogy Fidesz sugallatra-bedobta ezt a gumicsontot.Ui:Tétényi Éva köthetett volna különalkut,ha vagány akkor akár egyik-másik fidesznyiket "falhoz" is állíthatta volna.
amaramaistanna
@Csodapók: Nem is alkalmas,nem ő irányítja az országot,őt írányítják Simicskáék.Jól jellemezte Bajnai Gordon ezt a helyzetet,amikor azt mondta:Orbán a polip,Simicska pedig a polip agya.
Mangu
Az lmp (nemecsek stílusban írva) eddig is idiótánál idiótább ötleteiről híresült el és most igazolta, hogy hülyeséget csak még nagyobb hülyeséggel lehet überelni. Azonban nem ez a baj, hanem az, hogy ezeknek vannak támogatóik, kik a parlamentbe juttatták őket és állhatatosak, mint az ökör.
Mangu
@amaramaistanna: Na, te is sokat értesz az államigazgatáshoz. Figyú, ha győz az ellenzék kétharmados többséggel, megszünteti a fidesz/kndp törvényeket, azaz visszaállítja a korábbi állapotot, az esetleges képviselői mentelemmel rendelkező rosszcsont politikusok mentelmi jogát felfüggeszti és felelősségre vonatja őket. A bebetonozott "elvtársakkal" is ezt kell és lehet is csinálni, mert ebben az országban mindenkinek vaj van a fején a hatalom árnyékos helyén. Sajna ez csak egy álom, mert holló a hollónak nem vájja ki a szemét, lásd az elmúlt 20 év történéseit (Torgyán is eladta egy tál lencséért a Kisgazdákat - visszaléptetése a jeleltjeiknek a fidesz javára).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.