Az ATV Start vendége Ertsey Katalin LMP-s országgyűlési képviselő volt, aki szerint Tétényi Éva lehetne az egyik leghitelesebb ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
@JAJMÁR: Én nem a tétényiről mondtam, hanem a Schiffer csapatról!!
Tétényi tiszteletreméltó, de esélytelen!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
marlin
@JAJMÁR: . . . és irreális!! (a két majom (meg a slepp) így se tudja eldönteni, hogy "ki ki" legyen és az ilyen Fideszt támogató(!) pártocskáknak, mint az LMP nem kellene keverni s sz@rt)
JAJMÁR
@marlin: Tétényi Évának semmi köze a Fidesz-hez! Szerintem bizonyított, és szükség lenne már egy megbízható, hiteles vezetőre, mert hiába nem egyszemélyes a társ.berendezkedésünk, azzá vált.
marlin
@JAJMÁR: Én nem a tétényiről mondtam, hanem a Schiffer csapatról!!
Tétényi tiszteletreméltó, de esélytelen!!
JAJMÁR
@marlin: Az sem biztos, hogy vállalná, de én is gondoltam őrá. Úgy, hogy az LMP áll mögötte, biztos, hogy esélytelen, de ha mögé állnának a nagyobb pártok, szerintem esélyes lenne. Akár a szegedi Botka László is.
Sajnos az a totojázás, ami most megy, Bajnai-Mesterházi vonalon, nem lesz elég a váltáshoz..
amaramaistanna
@JAJMÁR: Miért lenne értelmes javaslat?Ennek csak egy értelme van,a T.É.-át támogatók szavazatainak megszerzése.Gondold át,hogy hogyan tudna miniszterelnök lenni egy olyan ember ,aki Esztergom problémáit részben se tudta megoldani.Egyrészt ,se tudása,se tapasztalata nincs egy ilyen feladatra.Másrészt ,tisztessége és becsületes embernek tartom szívesen látnám parlamenti képviselőként.
amaramaistanna
@JAJMÁR: Nem totojázás van,hanem Mesterházy azon mesterkedik,hogy be és ledarálja a demokratikus ellenzéket.Nem veszi észre ,hogy ez lehetetlen,s azt se vallja be magának,hogy alkalmatlan.Úgy vélem,hogy ha Bajnai Gordon a világválság idején növekedési pályára tudta tenni az országot,újra rábízhatjuk magunkat,mert szerintem ő igazi államférfi.
szaboria1
@amaramaistanna: Esztergom problémáit a többségi fideszes képviselők miatt nem tudta megoldani.
Meine Ehre heisst Treue
@amaramaistanna: Nem tudta megoldani, de ez csak az érem egyik oldala. A másik, hogy azért nem tudta, mert vele szemben egy nagyon aljas, kitartó, a várossal és lakóival nem törődő fideszes képviselő testület tett állandóan keresztbe Tétényinek.
Egyébként Tétényi egynek már jó. Ha lennének hozzá hasonló független (és hozzáértő) szakminiszterek is, talán szavazni is elmennék.
JAJMÁR
@amaramaistanna: Szerintem is alkalmas Bajnai miniszterelnöknek. Sokkal jobb szakember, mint amilyen politikus. Túl sok idő telt már el, és még mindig egyezkednek, nem tudom, hogy ki miatt, de mindegyik fél oka lehet, hogy nincs még eredmény. Ez pedig baj. Azt mondod, T.É. nem tudta megoldani Esztergom problémáit? Hát, B.G. és M.A. sem tudta megoldani az ellenzék összefogását, ami nélkül nincs kormányváltás. Amíg ők egyezkednek, szavazókat veszítenek, erre már nincs idő. Lehet, hogy jobb lenne egy harmadik.
T.É. helyzete pedig különlegesen nehéz, és én úgy látom, hogy nagyszerűen helytáll. Sokkal jobban, mint ahogy az ellenzék a kormánnyal szemben.
Valójában nekem bármelyik megfelel, csak már látnám, hogy az "Erő velünk van" :))))))
Mire lehet számítani egy esetleges nyerés esetén, ha már most nem tudnak megegyezni???
Szvetlana
@Meine Ehre heisst Treue: Nem független ugyan, de Botkát is szívesen látnám, ha láthatnám...
Szvetlana
@JAJMÁR: 19.55.Idézlek:

Sokkal jobb szakember, mint amilyen politikus" hát ez történt Medgyesyvel is:((
amaramaistanna
@Szvetlana: Sajnos Ő miniszterelnöknek nem volt jó.
amaramaistanna
@Meine Ehre heisst Treue: Mit gondolsz?Ennél nagyobb problémái nem lennének egy miniszterelnöknek?Tétényi Éva technikailag is megoldhatta volna a dolgokat,nem volt képes rá!Sajnálom,hogy nem érted meg ,hogy a szükséges és elégséges feltételeknek nem felel meg Tétényi Éva.Persze ,teljesen fölösleges ez a vita,mert nincs esélye.
Polygoner
Az LMP-vel, még egy térképnyi Évának sem lenne esélye!:D
Szvetlana
Az LMP egy gitt-egylet. Senki nem veszi komlyan őket
dömdödöm
Olyan miniszterelnök jelölt kell aki határozottan visszautasítja és ellene van annak a politikának amit a most regnáló fidesz-kdnp erőltet ,azon felül új alapokra képes helyezni a diplomáciai és a gazdasági kapcsolatokat a környező országokkal kelettel és nyugattal ,és képes rendbe tenni végre ezt a marha nagy káoszba csapódott országot
Nekem ez a személy Bajnai Gordon . Bárki bármit mondhat nálam kapni fog egy X-et
a többiek nem érdekel akik nem lesznek az E- 2014 pártszövetségben .
Hellcat
NEHOGY! maradjon csak ott és rakjon rendet Egomban...nehogy adja a nevét az LMP hez.
marlin
Mielőtt még 10-20 "alkalmas jelölt" felmerülne, talán el kell(ene) gondolkodni azon hogy KI MIT TUD-ot kell e tartani, vagy egy olyat(!) "kitalálni, akivel vissza lehet zavarni a köpcöst az alcsúti szemétdombra!!
Másnak nincs értelme!!
Dr. Felipe
Az LMP a fideSS csicska csatlósai. Komolytalan brancs.
Csodapók
@amaramaistanna: Orbán Viktornak milyen előképzettsége is volt anno?
Ja, semmilyen, csak egy ELTE jogi diploma?
Csodapók
@szaboria1: Meg a kormány aljassága miatt.
Csodapók
@amaramaistanna: "Mit gondolsz?Ennél nagyobb problémái nem lennének egy miniszterelnöknek?"

Egy polgármester, akit a hatalom és a "kollégái" egyaránt gáncsolnak,
közel sincs olyan könnyű helyzetben, mint egy miniszterelnök!
amaramaistanna
@Csodapók: Akkor azt hiszem,hogy nem vagy tisztában se a miniszterelnök,se egy polgármester lehetőségével.Mit kezdene Tétényi a 9 évre bebetonozott fidesznyikekkel,az alkotmánnyal,stb,.stb,Egyébként,ez egy gumicsont,mert semmi lehetősége sincs,hogy miniszterelnök legyen.Az LMP-az is lehet,hogy Fidesz sugallatra-bedobta ezt a gumicsontot.Ui:Tétényi Éva köthetett volna különalkut,ha vagány akkor akár egyik-másik fidesznyiket "falhoz" is állíthatta volna.
amaramaistanna
@Csodapók: Nem is alkalmas,nem ő irányítja az országot,őt írányítják Simicskáék.Jól jellemezte Bajnai Gordon ezt a helyzetet,amikor azt mondta:Orbán a polip,Simicska pedig a polip agya.
Mangu
Az lmp (nemecsek stílusban írva) eddig is idiótánál idiótább ötleteiről híresült el és most igazolta, hogy hülyeséget csak még nagyobb hülyeséggel lehet überelni. Azonban nem ez a baj, hanem az, hogy ezeknek vannak támogatóik, kik a parlamentbe juttatták őket és állhatatosak, mint az ökör.
Mangu
@amaramaistanna: Na, te is sokat értesz az államigazgatáshoz. Figyú, ha győz az ellenzék kétharmados többséggel, megszünteti a fidesz/kndp törvényeket, azaz visszaállítja a korábbi állapotot, az esetleges képviselői mentelemmel rendelkező rosszcsont politikusok mentelmi jogát felfüggeszti és felelősségre vonatja őket. A bebetonozott "elvtársakkal" is ezt kell és lehet is csinálni, mert ebben az országban mindenkinek vaj van a fején a hatalom árnyékos helyén. Sajna ez csak egy álom, mert holló a hollónak nem vájja ki a szemét, lásd az elmúlt 20 év történéseit (Torgyán is eladta egy tál lencséért a Kisgazdákat - visszaléptetése a jeleltjeiknek a fidesz javára).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.