A Gyurcsány-Bajnai-korszak imázsából nem kérnek többet a magyar emberek, mert az egyenlő a korrupcióval, a maffiabaloldallal, a hazudozással, a szélsőséges és veszélyes gazdaságpolitikával, a munkanélküliséggel és az eladósodással - így kommentálta a Fidesz azt a hírt, hogy imázskampányt indított a Demokratikus Koalíció csütörtökön.

A kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, "hiába ragasztja tele az országot plakátokkal és szép szavakkal a bukott baloldal, a magyar emberek jól tudják, hogy a baloldalon semmi sem változott: ugyanazok vannak újra együtt, akik egyszer már tönkretették az országot".

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
nem tud6játok miből kér magyarország és miből nem , az erőszakos külföldi tőke és eu ellenes politikából , munkahelyek megsemmisítéséből a vállalkozások és az emberek agyon adóztatásából,ellehetetlenítéséből ,konszolidáció név alá bújtatott és erőszakkal átütött álreformokból ,további árdrágításokból ,a forint romlasztásából ,szegények és hajléktalanok további sorozatgyártásából sem kérnek énszerintem :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Dr. Felipe
Magyarország nem kér többet a félázsiai neobolsevik fideSS maffiajobboldalból.
mariaberta
Az lehet, de a ti imázsotokból is elegünk van, és ha jól emlékszem ti kétszer is buktatok.Mi van szószólók? ki van adva nektek az egyen szöveg? Selmeczi, Zsigó, Hoppá,Kocsis? Ennyit tudtok? Szép kis társaság.
Igazi "magyar emberek" vagy a zemberek vagytok, mert nálatok ez a divat, gyűlölködni orrvérzésig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.