A nagyobbik kormánypárt szerint „egyedül a bukott baloldal miatt maradtak el, sodródtak veszélybe és lettek korrupció áldozatai a hazai fejlesztések”. A fejlesztési forrásokat felügyelő Bajnai Gordon vezetésével a szocialisták a fejlesztési források 76 százalékát szabálytalanul költötték el, „offshore lovagok és Hagyó Miklósok élősködtek rajta” – írta a Fidesz. A szocialisták kormányzásával ellentétben jelenleg az országnak járó fejlesztési forrásokat az „utolsó fillérig elhozzuk Brüsszelből”, gyorsított, egyszerűsített, átlátható pályázati rendszeren keresztül a magyar vállalkozások és a települések fejlesztése érdekében - közölték. Hozzátették, hogy a baloldal azonban ezúttal sem a magyarok oldalán áll, egy emberként drukkolnak annak, hogy az unió a magyar embereket és vállalkozásokat büntesse meg. A Gyurcsány-Bajnai-szövetségnek az a siker, ha Magyarországot elmarasztalják és megbüntetik. „Ennek érdekében képesek minden eszközt megragadni, Brüsszelben kilincselni, hazánkat...

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
a bukott hazaáruló fideSSnek annál jobb,minél rosszabb az országnak!Csak idéztem egyik mamelukjukat!
coni
Sajnálatos módon még a kormány.hu is teljesen mást ír mint amit a közmédia és a jobboldali szóvivők hangoztatnak. Jó lenne ha ezeknek a híreknek legalább időnként lenne valami valóság alapja, különben senki nem fogja végig hallgatni, még az sem akinek semmi egyéb hírforrása nincs mint a közhazugsági adók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.