A stadionépítésekről és az ifjúság sportos életre neveléséről tartottak kerekasztal-beszélgetést a Tranzit ifjúsági találkozón csütörtökön, Kőszegen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Meg ugyanolyan fontos lett volna, hogy a vezéred ne szarjon el 2300 munkahelyet a Nokiánál... bár lehet, hogy róluk kiderült, nem szeretnek focizni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
crow0131
Elgurult a gyógyszer... Munkahelyet teremtsenek + közbiztonságot + normális eü. ellátást.

Ne veszítsék el honfitársaink a munkahelyüket, majd azt szövegelik hogy 3,04% lett az átlagkereset emelkedés. Illetve rákos daganatú műtét esetén ne kelljen közel 3 hónapot várni a műtétre.
Semmire nem használható stadiont azt tudnak építeni, meg szobrokat állítani. Ezek nem hoznak hasznot csak kiadást növelnek. Sok a rizsa... ELVTÁRSAK KONEC!
craven
Na igen,ugyanolyan fontos...tehát nem fontos!nem ez lenne az amire a pénzt szórni kellene,lenne 1000 másik fontosabb helye...
sport50
megszólalt már megint a" forintgyengítő" kósa!!!ő már csak ért hozzá mi a fontos!!!
silber13
@Brother Louie: Dehogynem épült stínház Debrecenben! A Latinovits színház, pontosabban az az annak nevezett torzó. Mert nincs pénz a befejezésre, de stadionra bezzeg van!
coyote3
Ez a kijelentés hűen tükrözi lajcsika lelkivilágát...
gabrella
Szerintem is, amikor az ország fele munkanélküli,segélyes,és éhezik, akkor fontos a stadion!!!
Azt meg lehet enni. Egyébként meg színház látogatottság is szerintem jelentősen csökkent, mozi meg sok helyen egyszerűen megszűnt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.