Durva vagyok, mert a helyzet is durva. Mesterházy Attila mérhetetlen és fékezhetetlen személyi ambíciójával lehetetlenné teszi az ellenzéki összefogást, leküzdhetetlen akadályokat gördít a széles körű együttműködés, egy esetleges ellenzéki győzelem elé a 2014-es választásokon. (Aminek egyébként igen kicsi a reális esélye, de ha már mégis….) Ezzel nem csak az országnak árt, de zsákutcába vezeti a saját pártját is. Hagyni kell őt a picsába!

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Hagyjuk bizony, semmi szükség rá. Éppen olyan egyeduralkodó akar lenni a pártban mint orbán, arra viszont qrvára semmi szükség! Az MSZP-nek már régen faron kellett volna billentenie.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Hagyjuk bizony, semmi szükség rá. Éppen olyan egyeduralkodó akar lenni a pártban mint orbán, arra viszont qrvára semmi szükség! Az MSZP-nek már régen faron kellett volna billentenie.
pbalage
bizony, utálom a fejét én is. Inkább a bajnai, az értelmesebb.
verőce21
Majd négy év alatt előjön egy fiatalos új erő, akik ma még a palettán sincsenek. A következő négy év még a fineszeseké, a mostani ellenzék eltűnik a süllyesztőben. :)

-----------------------------------------------------------
A jövő pedig szvsz. a sok kis 5-15%-os párté, ahol 3-4 egyesülés tud alkotni egy kormánykoalíciót, amely rendszerben valóban érvényesülhet a demokrácia.
Everest
Miért is jut eszembe itt és most ebben a helyzetben Mesterházyval kapcsolatban Szili Katalin neve? Bajnai minden szempontból a megfelelő ember lenne. Sajnos olyan érzésem van, h Mesterházy csupán karrierista politikus. Azóta utasítom el teljes mértékben mióta bocsánatot kért az erdélyiektől. Miért is?
leszúrt rittberger
Mesterházy a legirritálóbb komcsi maradvány, azok minden rossz tulajdonságával. Betolták középre hátulról az öregek, mert benne látják azt, aki majd jófiú módjára talicskázza nekik a pénzt, de se politikai kvalitásai, se egyébként tehetsége, tapasztalata nincs, de még a fizimiskája is azt ordítja, hogy "lopni fogok".

Ha már MSZP, akkor ott van az Ujhelyi István, vagy Szegedről Botka. Országosan nyilván kevésbé ismertek, de sokkal hitelesebbek ennél a nyápicnál, akikről lerí, hogy csak golyófogónak nyomták előre a nagyok. (Akiknek meg aztán végleg el kéne húzniuk a süllyesztőbe, Veres, stb.)

Mindegy, kapnak majd jövőre még egy pofont, aztán 2018-ra hátha rájönnek - és vagy addigra kihalnak a háttérből azoknak akiknek ki kell.
bencemacska
Szili egyszer már nagyon nagy pofont adott az MSZP-nek, de úgy látszik semmit nem tanultak belőle! Mesterházynak a Fidesz egyes intézkedéseire adott válaszai során mindig azt érzem: nem gondolta végig mondanivalóját, hanem vagy valaki által javasolt szöveget mondja, vagy az első hallásra eszébe jutó szlogent! Annyi mindent -és annak ellenkezőjét - is ígért már, hogy ő sem tudja számon tartani.
vakvillám
Ha harc legyen harc----jól ,helyre tették a ficeket.Nagy balhék vannak Totya az megmondta----és mi várható.Görcs, ami nem a lába közé jön--hanem a víztoronyba.
Hehe
'Súlytalan' ember, nem tudom hogy lehet még mindig a párt első embere... Nincs jobb !?
kata53
@leszúrt rittberger: Na azért ezt pofont megelőzném! Csak valaki értesse már meg ezzel a karrierista jól fésült hányingerrel, hogy hátrébb az agarakkal! Még ott van a tojáshéjj a seggén! Magyarország helyrehozását bízza szakemberekre!
Csizmás Kond
Most vacilláltok Mesterházi és Gordon között, mindkettő karrierista, sőt minden egyes önjelölt egy karrierista.
varrólány
@Csizmás Kond: Jó akkor hagyjuk a pecsába őket, valami jó ötlet , hogy ki légyen országunk esze? :-)
marlin
@varrólány: Már eldőlt!! Marad a Fidesz!! :((
Január
Meg is van a 3. ember, aki indulhatna Bajnai és Mesterházy, mellett a megméretésen, ez az ember Botka, már a polgármesterségben óriási vezetői gyakorlatot szerzett. A megjelenése sem utolsó, fiatal teherbíró.
Igaza van a cikkírónak Mesterházynak legfeljebb egy miniszteri szék az dukál, de nem miniszterelnöki. Az Bajnai, de Botka is lehet.
Aztán pedig eldől ki is a befutó közülük. Cselekedniük kell, mert ott a negyedik ellenfél is, ez pedig az idő.
kukac50
Botka vagy Tétényi Éva érettebb a miniszterelnöki posztra.
Mesterházy okosnak képzeli magát,de szerintem Ő le paktálna a Fidesszel.
kata53
@Csizmás Kond: Gordon nem karrierista. Mesterházy csak tanulhat tőle!
Csizmás Kond
@kata53: ...vagyis akkor csak azért töri magát, hogy az országot kihúzza a szarból...?...:)...na ne mond.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.