Több száz embert akar felvenni a közeljövőben a Sólyom Hungarian Airways, a jelentkezők között nemcsak volt malévesek vannak, még több a külföldről hazavágyó légi közlekedési dolgozó. Új történetet kezdünk, ami minden magyar szívét meg fogja dobogtatni - mondta a Sólyom Hungarian Airways vezérigazgatója, Vágó József a Kossuth Rádiónak. Az Álmos nevet viselő gépről Vágó József azt mondta, a pilóták beszámolója szerint alig fogyaszt többet, mint egy újabb repülő.. Egyelőre 12 géppel számolnak ebben az évben, de számuk bővülhet. Hosszú távú járatok a jövő évi menetrendben várhatók. A lízingcég alkatrészeket is biztosít a gépekhez – például futómű, hajtómű, fékszárny –, aminek az értéke több millió dollár. „Ennyivel is olcsóbbak tudunk lenni. Másnak ezt ki kell fizetnie, értelemszerűen ez megjelenik a jegyárakban” – hangsúlyozta a vezérigazgató, aki úgy kalkulálta, hogy 30-40 százalékkal vannak jelenlegi piaci árak alatt. Egy lízingelt gép egy hét alatt kitermeli a fizetendő díjat, így...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
madlaci
@pacsni: a név az egy más kérdés, amíg pedig nem az én pénzemet kockáztatják, addíg mi közöm hozzá?
űrbán
Forrás hirado.hu, hazugságtartalom 100%
dömdödöm
@pacsni: tudom hallottam róla 2001 szeptember 11 . - én történt az arabok összevesztek az asszonnyal :-)
pacsni
@dömdödöm: nem, nem nem 2001-ben volt ha nem most 3-4 èvvel ezelot.
pacsni
@madlaci: làttam a kèpeket amit kuldtèl, de azèrt èn nemvagyok ilyen optimista. azèrt azt nem mondtàk, hogy hàny èvesek voltak ezek a gèpek., de biztos, hogy nem 23 èvesek, csak valakinek ott is kellett keresni valamit. De legalàbb ne hencegjenek, hogy a solyom 23 èvesek. Azt is elvittèk a bontoba, de vissza is hoztàk. Talàn a MALEV is igy fog jàrni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok