Több száz embert akar felvenni a közeljövőben a Sólyom Hungarian Airways, a jelentkezők között nemcsak volt malévesek vannak, még több a külföldről hazavágyó légi közlekedési dolgozó. Új történetet kezdünk, ami minden magyar szívét meg fogja dobogtatni - mondta a Sólyom Hungarian Airways vezérigazgatója, Vágó József a Kossuth Rádiónak. Az Álmos nevet viselő gépről Vágó József azt mondta, a pilóták beszámolója szerint alig fogyaszt többet, mint egy újabb repülő.. Egyelőre 12 géppel számolnak ebben az évben, de számuk bővülhet. Hosszú távú járatok a jövő évi menetrendben várhatók. A lízingcég alkatrészeket is biztosít a gépekhez – például futómű, hajtómű, fékszárny –, aminek az értéke több millió dollár. „Ennyivel is olcsóbbak tudunk lenni. Másnak ezt ki kell fizetnie, értelemszerűen ez megjelenik a jegyárakban” – hangsúlyozta a vezérigazgató, aki úgy kalkulálta, hogy 30-40 százalékkal vannak jelenlegi piaci árak alatt. Egy lízingelt gép egy hét alatt kitermeli a fizetendő díjat, így...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Ez az álnemzetieskedés nekem már régóta baromira visszatetsző. Miért nem lehet egyszerűen, tiszta szívből örülni magyar sikereknek, vagy legalább csak bízni bennük? Igazán jó hír, hogy munkát kaphatnak volt malévesek, és más hazavágyó külföldre szakadtak. Örülök, hogy bíztató jövő előtt áll egy magyar légiközlekedési társaság. Drukkolok nekik, csak a sólyom, álmos, és a többiek kicsit nem tetszenek.
pacsni
nagyon kètelkedem, hogy a kulfoldon dolgozo magyarok szeretnènek dolgozni a lègitàrsasàgnak, ès visszajonnènek. Elosszor is egy ilyen oreg repulovel nemtudom meddig lehet furikàzni, ès mennyi haszon lesz elole. Volt nekunk a MALEV, akkor azt is meglehetett volna tartani. Azt hiszem az egèsz duma, mint ahogy "Dr Felipe" mondja
madlaci
@pacsni: szerintem új gépeket lízingelni elég nehéz, ha nincs a piacon szabad gép megfelelő darabszámban, ha jól emlékszem a Malév által lizingelt gépeket is rögtön bontásra vitték a csőd után, talán 6 darabot is.
dömdödöm
bármikor repültem a múltban eszem ágában sem volt megkérdezni hány éves a repülőgép és azt sem hány éves a kapitány :-) Amíg a pilóta felszáll vele addig én is felülök mögé mert feltételezem hogy a személyzet nem öngyilkos jelőltekből tevődik össze .ez az én véleményem .
pacsni
@madlaci: azt csak mondtàk, hogy viszik bontàsra. De kulonben a MALEV az csodbe ment, akkor hogy hogy most erre a 23 èves gèpekre van febtartàsi lehetosèg? es kulomben is a neve is olyan hulye!
pacsni
@dömdödöm: most hogy irtad, hogy nem "ongyilkoss jeloltekbol tevodik ossze"
Nemtudom melyik orszàgba tortènt, hogy egy utasszàllito repulogèp a pilota osszeveszett a mennyasszonyàval. ès ongyilkossàgbòl lezuntant a repulovel, nemtudom hàny ember halt meg. 2010-2011 ben tortènt.
madlaci
@pacsni: a név az egy más kérdés, amíg pedig nem az én pénzemet kockáztatják, addíg mi közöm hozzá?
űrbán
Forrás hirado.hu, hazugságtartalom 100%
dömdödöm
@pacsni: tudom hallottam róla 2001 szeptember 11 . - én történt az arabok összevesztek az asszonnyal :-)
pacsni
@dömdödöm: nem, nem nem 2001-ben volt ha nem most 3-4 èvvel ezelot.
pacsni
@madlaci: làttam a kèpeket amit kuldtèl, de azèrt èn nemvagyok ilyen optimista. azèrt azt nem mondtàk, hogy hàny èvesek voltak ezek a gèpek., de biztos, hogy nem 23 èvesek, csak valakinek ott is kellett keresni valamit. De legalàbb ne hencegjenek, hogy a solyom 23 èvesek. Azt is elvittèk a bontoba, de vissza is hoztàk. Talàn a MALEV is igy fog jàrni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.