Csúnya pofont kapott a főpolgármester Margitsziget népétől, de őt ez várhatóan nem teríti el. Két ember, azaz a margitszigetiek elsöprő többsége vasárnap nemet mondott arra, hogy a szigetet a szocialista vezetésű XIII. kerület helyett a főváros irányítsa. Ennek ellenére valószínűtlen, hogy a szigetet maga alá gyűrő fideszes budapesti vezetés meghátrálna. A főpolgármester korábban komédiának nevezte a népszavazást. Vajon mi lesz a végeredmény?

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
@varirmag: Nem csak a Margitsziget. Az egész város egy szeméttomb. Soha ennyi mocsok, kutyaszar és húgyszagú kapualj nem volt mint mostanában.

De hát Tarlós rendet tesz, több mint három éve.
kedwes
@pacsni: De biztos, hogy az fog győzni? Én drukkolok neked!
pacsni
@Brother Louie: a kutyaszar az rendben van, de hugyozni a kapuba a fèrfiak hugyoznak, mert Budapesten nincs egy nyilvànos WC, ès ami van azok reggel 10-tòl este 18 ig vannak nyitva. Mikor besotètedik akkor a fèrfiak hova mehetnènek hugyozni, nem marad màs mint a kapualj. Es szerintem igazuk van, mert tarlos csak a hajlèktalanokra gondol, hogy elkell tunni a vàrosbòl,(mert csunya ez a sok hajlèktalan az utcàn a kulfoldiek szemèben is) de a WC-re nem gondol, rengeteg kulfoldi van akik panaszkodnak, de senki nemcsinàl semmit. ugylàtszik, hogy tarlos csak 10-18 ig megy a WC-re.Nekunk is volt egy tacskonk, aki meghalt nem règen, de a fèrjem mindig felszedte utànna a szart.Tarlòsnak mèg sokat kell tanulni, hogy a vàros tisztalegyen. Az a sok pèpnzt amit az Onkormànyzat beszed a parkolàsi dijjakbòl, hova a lo@ba koltik? pedig pènz lenne, csak nemtudni merre jàr.
Brother Louie
@pacsni: ugyan ezt írtam két hete akkor is valami Tarlós féle megnyilvánulásra.

Tömegeket invitálnak a belvárosba, külföldit belföldit. Lejmolják a pénzüket és egy nyilvános WCre nem képes egyik önkormányzat bes beruházni. Gusztustalan.
Brother Louie
@pacsni: ja nem, nem a Tarlós volt hanem az idióta Rogán meg az idióta Columbo szobra.

Ha már felveti a pénz az önkormányzatát vehetne inkább egy önjáró koszfelszedőt mert az a mocsok ami a Lipótvárosban uralkodik az több mint undorító.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.