Egy Váci úti dohányboltba menekült támadói elől két férfi vasárnap hajnalban, egyiküket megkéselték a Nyugati téri aluljáróban - közölte a Bors. A dohányboltos segített a sérültön.

A budapesti Váci úton lévő nemzeti dohánybolt eladójára vasárnapra virradóra törték rá az ajtót - írta a Bors.

"Azt hittem, rablótámadás, mert azt hajtogatta a két fiatal férfi, hogy azonnal zárjam be az ajtót. Furcsa volt, hogy nem a kassza felé igyekeztek, hanem a bejáratnál maradtak. Azt magyarázták, hogy az egyiküket megkéselték, de vérnyomot nem láttam" - mondta a férfi a lapnak.

A következő pillanatban azonban hárman is nyomultak kintről az ajtó felé, üvöltöztek, verték a kirakatot, kirajzolódott az egyikük kezében egy kés körvonala - idézte fel a dohányboltos. "Beindítottam a riasztót, mire a rohamnak vége szakadt. A sápadt férfi kapucnis pulcsija alatt, a pólója hátsó részén látszott egy piros folt, s ahogy feltűrte, elkezdett belőle ömleni a vér" - tette hozzá.

A sérült, félájult állapotban lévő férfi vizet kért, később megérkeztek a mentők. A megkéselt férfi a hordágyon még köszönetet mondott a dohányboltosnak. Az eladó úgy tudja, a támadók a 4-6-os vonalán lányokat molesztáltak, majd a védelmükre siető párosnak estek.

A vesére irányuló, artériát is érő szúrás a Nyugati téri megállóban érte egyiküket, aki társával mintegy kétszáz métert futott, mire meglátták az éjjel-nappal nyitva tartó üzletet. Az elkövetőket keresi a rendőrség - tette hozzá a Bors.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@dömdödöm: De ott a rendőrök jól elpics@zzák őket, nem úgy mint itt. Nálunk azokat viszik el akik nem csinltak semmit, a rablóbandának meg szólni nem mernek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
Fizess adót, semmit nem kapsz cserébe! A késelő kezét a saját késével vágnám le!
Csizmás Kond
Gondoljátok, hogy mindezeket az Orbán kormány termelte ki ?
ranger47
@Everest: pintér operett huszáraitól biztosan nem!
ranger47
@Csizmás Kond: 2010 előtt sokkal de sokkal kevesebb volt! orbanék teremtettek helyzeteket a felháborító mutyijaikkal!
lópicigáspár
Ahol a rendőrség intézkedését egy beteges sértődöttség miatt utólag semmisé teszik, csak azért mert nem sikerült azonnal hatalomra kerülni, ahol az alkotmányt úgy írják át, hogy esetekhez igazodjon, ki az a naiv lélek, aki hisz abban, hogy ha szüksége lesz rá, az arra illetékes segítséget nyújt! :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.