Perre ment az állami szervekkel egy pályázatvesztes dohányboltos, akinek a jogi képviseletét régi vásárlója látja el. Első lépésben szeretnének hozzájutni olyan adatokhoz, melyek alapján megállapítható, hogy megérdemelten bukta-e el a 19 évig Dunakeszin trafikot üzemeltető férfi a koncessziós pályázatot. Ha nincs kielégítő válasz, akkor a Dunakeszin nyitott nemzeti dohányboltok szerződéseinek jogszerűsége is megkérdőjelezhető, ami lavinát indíthat el más településeken is. A szeptemberben kezdődő ügyről kérdeztük Keresztes Tamást, a felperes ügyvédjét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@gabrella: Nem kapta meg mert ha jól emlékszem pont 20 évnek kellet volna eltelni, hogy trafikos maradhasson. De máshol is volt ilyen eset egy rokkantnak több mint 20 éve volt trafikja és Ő sem kapott további engedélyt.
gabrella
@szaboria1: De a csókosok meg még trafikot sem láttak belülről, hogy nyerték a sokat?
szaboria1
@gabrella: A fiam sajnos dohányzik és mikor itthon volt bementem vele boltba és neki kellett mutogatni , hogy melyik cigit szeretné megvenni. Az eladónak fogalma sincs pl. pall mall ciginek színárnyalata milyen ízesítésű vagy nikotin tartalmút takar..
gabrella
@szaboria1: Annak biztosan nem volt 20 évig trafikja, na de nem is a tulajdonosok dolgoznak,hanem alkalmazottak.
szaboria1
@gabrella: Igaz, de ha jól tudom eladónak is képzettséggel kellene rendelkezni.
gabrella
@szaboria1: Igen, de ilyan konkrét szakma nincs,hogy dohány eladó, Kereskedelmi eladó van és az érinti ezt a területet is.
Meg kell ismernie a dohánykollekciót, ha nem tudja akkor mennie kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.