Még a gyógyszereiért és a fehérneműiért sem engedték vissza Kassai Tibornét a végrehajtást kérő cég megbízott biztonsági emberei egykori otthonába. Míg az idős asszony fiaival a révfülöpi önkormányzatnál próbált segítséget kérni, 80 éves férjének is el kellett hagynia a házat, ahol egész életüket leélték. Egyelőre nem tudják hová menjenek, de azt igen, hogy nem adják fel. Állítják törvénytelenségek sora kellett ahhoz, hogy egy négy és fél milliós hitel miatt kitegyék őket a több tíz milliót érő ingatlanból.

Forrás: pannonmedia.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
A fiát meg kirúgják mert lemegy segíteni a családjának? Agyam eldobom.
nehogymá
szóval volt egy 4.5 millios hitel,ami bedölt.lett belöle 16 millios tartozás.a ház ér 3o at,minimum.eladták 6.5 és félért egy hét mulva 16 ért.nocsak .millllyen érdekes.igy maradt 1o millio tartozás és jó esetben nem lesznek hajléktalanok.
kamazuka
@nyanya001: hasonló esetben nem tudom mit tennék.Szívszorító!
adsl70
El kell küldeni a fidesz facebook lapjára ott szeretnek pöffeszkedni micsoda emberek mindenkit megvédenek.. 30 milkós házat haverok megkapták 6.5 milkóért és közben 1/9 tulajdoni részt is modosult érthetetlen körülmények .. mik vannak..
nehogymá
@adsl70: rohadtul nem értek hozzá,azért kérdezem.a bedölt hiteleket megveszi egy behajtó cég kevesebbért?akkor megszünik a bank felé a tartozás?akkor ki a nagyobb tetü,a bank vagy ezek a jó magyar emberek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.