Így akarják bizonyítani a kormányfőnek, hogy minden rendben van a tankönyvellátással. Az összes tankönyvet be kell vinniük a gyerekeknek a törökbálinti Bálint Márton Általános és Középiskolában hétfőn. Orbán Viktor vágja majd át a nemzeti színű szalagot az iskola új épületénél, az iskola vezetése pedig odateszi magát, a Zero nevű Tumblr szerzője szerint az alábbi emailt küldték el a szülőknek: A médiában is hallható tévinformációk miatt, miszerint a tankönyvcsomagok nem érkeznek meg, kérünk minden felső tagozatos és középiskolai tanulót, hogy a hétfői, délelőtti tanévnyitóra az átvett könyveiket hozzák magukkal és a saját padjukra helyezzék el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
miért nem lehet mindig 1 évvel lejebb adni a tankönyveket mint régen , lényegében ugyan az a tananyag mint előző évben volt , felesleges kiadás évente a szülöknek csak az új bekötésselkapcsolatos minimális költségeik lennének .Miért nem lehet ? :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@Brother Louie: A szülő otthon elmondhatná a gyereknek,hogy ha vigyázol a könyvre féláron eladjuk és tiéd a pénz zsebpénzre.
Dr. Felipe
Elvtársak ugye nem akarják hogy géppuskatűz legyen mint Észak-Koreában, tehát elvtársak ott legyenek azok a kurva tankönyvek a pad tetején mire a kedves vezető megérkezik.
coyote3
És orbán elvtárs megsimogatja az úttörők buksiját...
szöszmösz
@Dr. Felipe: Ez így nem jó. A klasszikus példa Románia . Álltak a város határában az élelmiszerrel megrakott teher autók. Megjelent a vezér. Üresek a boltok. Azonnal intézkedett és fél órán belül volt minden. Ez a hatékonyabb néphülyítés..
varrólány
A gyerek ma nem kapta meg a könyveit majd a pót rendeléssel. Na erről ennyit.
mátmar
Amikor a seregben neki kellett állni felseperni az alakulóteret. és lemeszelni a szegélyköveket, tudtuk, hogy valaki nagy kutya jön. Ezért kellett fényezni magunkat, hogy az látszódjon: itt minden rendben van.Ez így is volt, de csak arra az egy napra.FŐ A LÁTSZAT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.