Most olvasom a kis színest, hogy pártunk és kormányunk utólag - hogy máshogy? - átgondolja ezt a trafikizét, és tiltólistásak lesznek a 2500 m2 alapterülettől nagyobb eladóterű hiperek . Szinte hallom ahogy tömegnyi békemenetes antigyarmatista tenyér ütemesen egymáshoz...

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A trafikmutyi lesz a Fidesz veszte !
Csak acsarkodjanak egymásra !
nemkati
Hát nekem is pont ez jutott az eszembe. Jól át volt ez gondolva előre. Látszólag a következő kormányokat szívatták volna meg, megkötve a kezüket, hogy nem boríthatják a trafikkoncessziókat, különben kemény milliókat kell leperkálni a trafiktulajdonosoknak. Most meg ők piszkálnak bele, így a kebelbarátok, akik hipermarketekben kaptak trafikot, most kaszálhatnak a kártérítésből - a mi pénzünkből. Micsoda alávaló szemétség ez is!

És nem történik semmi. Nem háborodik fel az ország hogy ezt már mégse! Csak megadóan tűrjük, hogy kisemmizzenek minket, magukat meg szépen hízlalják.
valakiaki
Majd lesz egy lex mészárosok törvény oszt jónapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.