A szociális abortusz fogalmát általában a családok anyagi vészhelyzetével kapcsolatban szokták emlegetni. Ezt az értelmezést, amikor az anya kilátástalan életkörülményei látszanak indokolni a terhesség megszakítását. természetesen nem áll sem módomban, sem szándékomban átértelmezni. Ugyanakkor kiterjesztése, különösen a hazai viszonyok között indokolt lehet a társadalmi szintű változások leírására.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Keveseknek van jövőképe- olyan ami biztos alapokon nyugszik - ha az ember körbenéz - csak a túlélésért küszködőket látja. A családi pótlék nem annyi hogy azért érdemes lenne szülni - ráadásul pont akkor nem kap már az ember amikor a legtöbb kiadása van a gyerekkel kapcsolatban.
A roma családokban tilos az abortusz- vallási alapon - ahogy a KDNP is szeretné - tehát tessék megbecsülni és segíteni őket mert ők gyarapítják a magyarok létszámát.
GeoCravker
@Nil: A jövőképtelenség generációk elveszéséhez vezet.
Nil
Sajnos ez a cél- sokak szerint túl sok a hatmilliárd ember (ami egy olyan számításon alapul, amit már többen megkérdőjeleznek) - tehát okosan ki kell irtani őket.
Ezen dolgoznak most a világ politikusai, vallási vezetői, gazdasági szakemberei - ez a 86-ban leírt rossz út.
GeoCravker
HaRRAxh nak 3 év alatt sem jutott el a tudatáig, hogy a kormány üldözi el az embereket
propeller.hu/itthon/3109905-harrach-peter-ellenallhatatlan-ervvel-csabitja-haza

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok