Bajnai Gordon választási tanácsa: egy szavazat az MSZP-s emberre Orbán ellen; egy pedig személyesen rá a listán. A bizonytalanokat és titkolózókat akarja elvinni szavazni. Egyszer már találkozott Simicska Lajossal, de nem mondja meg miért. Neki néhány százmilliója, a pártjának néhány milliója van. Sosem kábítószerezett, és hisz egy magasabb szellemben. Mintha két szék között a padlóra esett volna. Tavaly október óta arról beszélt, hogy a bizonytalanokat is meg kell szólítani, nyitni kell jobbközép felé. Közben a legtöbb hír arról szólt, hogy éppen hogyan készül együttműködni az MSZP-vel. Ezek nem oltották ki egymást?Azzal az ambícióval tértem vissza a politikába, hogy szabadítsuk meg Magyarországot a kialakulóban lévő maffiaállamtól, és nyissunk egy új korszakot a magyar politika történetében. Ez az ambícióm nem változott. A múlt héten az MSZP-vel kötött megállapodással megteremtődtek az Orbán-rezsim leváltásának alapjai.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
Olaszorszàgba mielott elkezdodik a futballmèrkozès, màr unnepelnek, hogy nyernifognak, mikor vège a meccsnek elvesztettèk a jàtszmàt. itt is ugycsinàlnak, elore unnepelnek.
martinpalermo
Bajnai--hinni a Templomba kell! Maffia államról , beszélsz?--és te hozod ,el az új kort? te olyan vagy mint, a molylepte ruha..miről álmodozol?
martinpalermo
@varrólány: Először ,én is--mert a munka róla eszembe sem jutott!.:))
Sede
ő fogja megszabadítani az országot a maffiaállmtól???
:-)))))))))))))))))))
a csipet csapatával???
:-)))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.